HÜDA PAR'ın adayı okulları gezip Kürtçe propaganda yaptı

🕒 Konu sahibi 17 saat önce aktifti
Yav gerçekten güzel kıvırıyorsun. Bu gericinin söylediğini muhaletten söyleyenlerin tümünü bölücü ilan ediyorsun ama ilk yorumunda da herifi destekler mesaj veriyorsun. Yok efendim şimdi birde yüzü kızarmadsn ben karşıyım diyorsun.
La üfürükçü bunu söyleyenleri mecluse siz getirdiniz, kendinizi onlara bağımlı yaptınız,.....
İstefiğini söyle asla insndırıcı değilsin, ortama göre kumaş kesiyorsun.
Hdpkk bir çift laf etsen samimiyetine inanicam..

Bırak bu ayakları konuya gel. Sıkışınca hep böyle konu dağıtıyorsun. Meclise getirdiğiniz partiye korkudan sed çıkartamıyorsunuz. Bağımlılık insanı bu hale getiriyor.
Ortağınız okulkarda Kürtçe konuşuyor ses yok ama burada hala vır vır vır yapıyorsun.

Bırak bu ayakları konuya gel. Sıkışınca hep böyle konu dağıtıyorsun. Meclise getirdiğiniz partiye korkudan sed çıkartamıyorsunuz. Bağımlılık insanı bu hale getiriyor.
Ortağınız okulkarda Kürtçe konuşuyor ses yok ama burada hala vır vır vır yapıyorsun.
Kürtçe konuşan insanın ne gibi bir zararı olabilir sen Almanya'da Türkçe konuşmuyor musun

Kürtçe konuşan insanın ne gibi bir zararı olabilir sen Almanya'da Türkçe konuşmuyor musun
Ben herhangi bir eleştiri getirmedimki, sadece senin ve türevlerinin çifte standart uygulamalarına dikkat çektim. Ben zaten ana dilde eğitim olsun diyorum ve hem sen hem de türevlerin bana hep bölücü iftirasında bulundunuz.
Sen kıvırdığının dahi farkında değilsin, daha doğrusu kendi öz görüşün yok dolayısıyla devamlı böyle kendinle çelişiyorsun, gülünç bir duruma düṣüyorsun,.....

Ben herhangi bir eleştiri getirmedimki, sadece senin ve türevlerinin çifte standart uygulamalarına dikkat çektim. Ben zaten ana dilde eğitim olsun diyorum ve hem sen hem de türevlerin bana hep bölücü iftirasında bulundunuz.
Sen kıvırdığının dahi farkında değilsin, daha doğrusu kendi öz görüşün yok dolayısıyla devamlı böyle kendinle çelişiyorsun, gülünç bir duruma düṣüyorsun,.....

Seninle var, Hdp'nin yanında hüda par melek kalıyor sen HDP sempatizanligi yap
Acamadim diyorum, motor falan var Ismail89 mu o mortoru süren?
Yav su seriatci uyuzlari savunmak icin kirk takla atiyorsun. Neresi melek su Taliban kilikli uyuzlarin?
Neyse konuyu dagitip kendi ciliskilerinin üzerini örtmeye calisiyorsun ama nafile, zaten okuyanlar da görüyor olayi.
Cumartesi gel ziyafet yapiyoruz, Adana ve kuzu pirzola var, yaninada aslan parcasi Tekirdag.

Acamadim diyorum, motor falan var Ismail89 mu o mortoru süren?
Yav su seriatci uyuzlari savunmak icin kirk takla atiyorsun. Neresi melek su Taliban kilikli uyuzlarin?
Neyse konuyu dagitip kendi ciliskilerinin üzerini örtmeye calisiyorsun ama nafile, zaten okuyanlar da görüyor olayi.

haritada cumhuriyet okulunu aradım, hiç bilmiyordum. yaşadığımız dönemde yoktu. avm, park, yürüdüğümüz caddeyi görünce duygulandım, canımsın batman.
konuya dair: kürtçe propaganda kısmından sonrasını okumadım.

Konu dönmüş dolaşmış Demirtaş’a gelmiş
Yahu ne uzattınız mevzu hüdapar
Adamcağız hapiste hapiste hala içiniz soğumadı

Geri