Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Neden sen wpde kızlarla mı yiyişiyorsun da öyle olduğunu düşündün? :obiri de dememiş çatır çutur whatsapp yiyişmesi yapıyordur
yoo ortaya attım lafı mesela yaniiiiiNeden sen wpde kızlarla mı yiyişiyorsun da öyle olduğunu düşündün? :o
Hep bu tarz yazıyorsun kadın-erkek ikileminde de konulara. Ondan alıntıladım. Dediğin şekil olan illaki vardır ama genellikle iletişim içindir. Hoş da gelmedi cümlen ondan.yoo ortaya attım lafı mesela yaniiiii
ciddi yazmasını da biliyoruz goygoyuna yazmışımdırHep bu tarz yazıyorsun kadın-erkek ikileminde de konulara. Ondan alıntıladım. Dediğin şekil olan illaki vardır ama genellikle iletişim içindir. Hoş da gelmedi cümlen ondan.
oda güzel hikaye he. kesin cevrimici ozelligi aciktir öhöehöeöhöehe kesin zaten cevrimici modu aktif takiliodur da bizde onu o saaatte cevrim ici goruruz kesi heee hulk gercek efet