Sözlük Hoşlanılan kızın 04.50’de whatsapp’da çevrimiçi görülmesi

Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
uykusunu almis uyanmis whatsappdan sana bakmisdir

geçen 03:00'de forumdaydım
kızlar uyuyordu

Kaygı, tasa, kuruntu, sıkıntı, paniğe kapılmak, kontrolsüz heyecan
" Aklın mola alması " bence
evrene güzel düşünceler yollamalı ))

he kesin zaten cevrimici modu aktif takiliodur da bizde onu o saaatte cevrim ici goruruz kesi heee hulk gercek efet

yoo ortaya attım lafı mesela yaniiiii
Hep bu tarz yazıyorsun kadın-erkek ikileminde de konulara. Ondan alıntıladım. Dediğin şekil olan illaki vardır ama genellikle iletişim içindir. Hoş da gelmedi cümlen ondan.

Hep bu tarz yazıyorsun kadın-erkek ikileminde de konulara. Ondan alıntıladım. Dediğin şekil olan illaki vardır ama genellikle iletişim içindir. Hoş da gelmedi cümlen ondan.
ciddi yazmasını da biliyoruz goygoyuna yazmışımdır
(sen ciddi olarak algılıyosun her yazdığımı)

Ben o saat'te uyuyor olduğum için kim WatsApp'te aktifmiş göremem zaten. Güven yoksa, uyanıp bakılabilir tabi. O zaman da zaten güven yok, her şey düşünülebilir.

Senden her an gelecek sevgi öpücüğünü almak için çevrimiçidir.

En iyisi gizlemek;dd
Ne gerek var boş kuruntulara, triplere:D

yemediğimiz bok kalmamış yine maşallah… siz insana 7/24 çevrimiçi oldurursunuz…

sexting_nasil_yapilir.jpg

Libidosu yükselmiştir atıştırıyordur Sjsjsj

bu şey değil mi ya ölüp bittigin kiz arka planda konusmadigi iletisim kurmadigi kimse kalmamıştır, gelip sana derya hani o kizla niye oyle samimiydin filan.
bruh moment
200.gif

uykusu kaçmıştır nutelladan kaşık alıyordur
kız grubunda yazışıyordur dicem ama diğerleri uyuyordur o saatte

Yani kalkıp bakmam bile, yiğidin malı meydandadır misali son görülmem de açık... tikler ıvır zıvırlar da öyle, ufak tefek hesaplar için görülme kapalı yok okundu kısmı gizli de, sevmediğim insanlar var görüldü attığımı görmesin vs. ayağı yapan boşuna martaval okumasın, ergen işi geliyor. ne kadar kurcalarsan o kadar mimlenirsin. o andan itibaren de notumu veriyorum.

Geri