Sözlük Hoşlanılan kızın 04.50’de whatsapp’da çevrimiçi görülmesi

Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Yeter abi ne istiyorsunuz kadınlardan gece 4 de whatsappda cevrim ici olurkende size mi sorucak he! Ne bu ya onu yapan kadın bunu yapan kadın.
Hoslaniyorsun diye kole hayatimi yasayacak, senin postan mı bu kız komutanmısın, sana ne! Kime ne!
Hoslaniyorsan hoslaniyorsun kimse sana gore yasayacak degil, belki su icmeye kalkti ve telefonuna baktı, bakamazmıneyse beyler kizlar okumayi birakmistir buraya kadar zaten, aga gece 4 de online oluyorsa muhtemelen degerlendirme asamasinda olan bir kankası yazmistir, ya da hic uyumamistir alert halindedir. Oyle kanksi ile konusuodur diye tribe girme, oyle ballandira ballandira anlatcaklari seyleri whatsapp ile anlatmaya ugrasmazlar. Konusmak daha lezzetli gelir. Dikkat et bro icabinda zihnini saglamlastir. Bir de o saatte ne vardini hemen sorma otomatikman "senin o saatte ne isin vardı" silahini cikaricaktir bacaginin yanindaki yedek silahtan. Aman bro

yaktın beyinleri kanattın gözleri
o değil de gayet normal bir durumdur

Bi arkadaşa bakıp çıkacaktım.

Son görülmeniz kapalı olunca görmüyolar dicem de yok ya açtırıyolardı doğru.. aşkım su içmeye kalktım kalkmışken de 267282 kişiye yazdım......

peki sey demesi yokmu askim wb listemde bi sen varsin valaag

Sahura kaçta kalkıyor bilmiyorum ama onunla ilişkili olabilir.

Sadece whatsabmi bunun Telegramı var Skypesi var var olu var xd

Amma anlam yüklenmiş. Basitçe uykusu bitmiş ve kalkmıştır. Çok paranoyaksınız.: ))

Skype mi kaldı? Skype kullanan insan diye konu açalım hemen kskms

S k y p e neden spamda? Skljkskksksjsk

Zikayp kullanan insan.

Son görülme, mavi tik kapalı.
Profillerim gizli.
Gönderi fotoğraf paylaşmam zaten.
Kabul eden böyle etsin, etmeyen de kabul ettiği biriyle görüşsün.
Ben senin içinde halledemediğin travmalarının günah keçisi değilim.

Bu forumun erkekleri de her boku yiyip kendi yediği haltları yememiş kadın istiyor. Enteresan gerçekten…

Geri