Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yalnız döngüsel hnm futbolcunun "klavyede hangi tuş olmak isterdiniz" konusunu gördükten sonra diğer bütün konular artık normal geliyor......Bu konuyu No Pasaran'ın açmış olması?
Şoktayım! : ))))
Futbolcu açınca garipsemiyorum, Klaus açınca da aynı şekilde ama No Pasaran? Kim bilir hangi ruh halindeydi.Yalnız döngüsel hnm futbolcunun "klavyede hangi tuş olmak isterdiniz" konusunu gördükten sonra diğer bütün konular artık normal geliyor......
Simdi gelir zatialleri ve Maho vidyosunu paylasir.Futbolcu açınca garipsemiyorum, Klaus açınca da aynı şekilde ama No Pasaran? Kim bilir hangi ruh halindeydi.))))
O benim idolüm ya, uygun düşen her konuda paylaşırım. :dddSimdi gelir zatialleri ve Maho vidyosunu paylasir.
Seni aldatanın erkekliğinden şüphe ederim…Saati bilmem de cevrimici durumu kapatınca tüm bu stalkseverlerden kurtulmuş oluyoruz.... Ben de takip edemiyorum tabi ama olsun sorun değil...
Peygamberimiz ne guzel soylemis,Seni aldatanın erkekliğinden şüphe ederim…