Sözlük Hoşlanılan kızın 04.50’de whatsapp’da çevrimiçi görülmesi

Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
hoşlanılan kız dendiğine göre bi ilişki söz konusu değil, aldatmış olmaz. başlığın gizli mesajı kızın sevişmiş olma ihtimalinin erkekte yaratacağı karın ağrısı zaten. ve de "o ben olmalıydım" hüznü sjdjf. diğer türlü, bi ilişki içindeyseniz, sevgiliniz gece 04.50'de ne diye online olduğunu iki kelimeyle açıklasın bi zahmet, bi yeri eksilmez. siz de hayvan gibi davranıp ilk dakikadan yaftalamayın tabii. mesaj atın mesela "hayatım senin baban müezzin miydi?" diye. biz öğretmeyelim bunları.

Saatin ne onemi var soyler misiniz?
Ataerkil Türk zihniyeti W’cim. O saatte kesin bir erkekle konuşuyor mentalitesi…
Ha yapan da vardır ama illa yapacak diye bir şey yok. Ben de çok bölünürüm uykuda misal. Olmayan manitamı mı aldatıyorum şimdi… skljksj

• Kahkaha
Tepkiler: W
Ataerkil Türk zihniyeti W’cim. O saatte kesin bir erkekle konuşuyor mentalitesi…
Ha yapan da vardır ama illa yapacak diye bir şey yok. Ben de çok bölünürüm uykuda misal. Olmayan manitamı mı aldatıyorum şimdi… skljksj
Bizimki isci emekci kesim var birde. O saatte kalkip ise giden.

mavi tik son gorulmeyi kapatan biriyle sevgili olmam zaten

görülmesi açıksa kutlarım onu teşekkür ederim yoluma bakarım

Telefonumu yanımdaki komodin üzerine koyar uyurum. Uykum bölündüğünde özellikle bildirim vs varsa da bakarım, kimi zaman gayriihtiyari uykulu uykulu hem de.. Sürekli sürekli olmadığı takdirde üzerine senaryolar üretilecek bir durum gelmedi bana.

Bence aksi düşünenlerden uzak durmak gerek. Kim bilir ne hareketlerden hangi çıkarımlarda bulunurlar.
Boşuna hanım demiyorum sana ;d
Görün kızlar, göründe biraz feyz alın ;d
Bence sen yalıda falan büyümüşsün, etrafındakilerden sıkılıp sıradan bir insan olmak istiyormuşsun gibi his uyandırıyorsun bende ;ddd

bence sesini çıkartma, yoksa senin online olman çok daha büyük mesele olur !

şey daha kötü neyse yazmıyım
saçma bir kuruntu jasdjnmafklmqwe aynen kesin kuruntudur

Saatine kadar takip etmek nedir ya erken ölürsünüz benden soylemesi ,o

Geri