hoşlanılan erkeğin değil yerine deyil yazması

Konu sahibi son olarak 43 gün önce görüldü
Kaçmaz efendim kaçmaz benden..

Bravo hep böyle ol/ :d
Diksiyonunuzu seveyim

Burda değil.... Hesnaaaaa

Aslında asıl sorunun ve açığın eğitim sisteminde olduğu gerçeği.

Aslında asıl sorunun ve açığın eğitim sisteminde olduğu gerçeği.
hoşlanılan erkek hiç mi kendini geliştirememiş yahu sevgili hüma.
tamam eğitim sistemi tırt ama yani insan bir başına hiç mi ilerleyemez?

hoşlanılan erkek hiç mi kendini geliştirememiş yahu sevgili hüma.
tamam eğitim sistemi tırt ama yani insan bir başına hiç mi ilerleyemez?
Biggieciğim bizim millet genelde sürü psikolojisinde olduğu için kendini geliştiren insan sayısı oldukça az. Eğitim durumu iyi seviyede olan insanlar bile yazım yanlışı yapabiliyor. Ne öğrenirse onu uyguluyor.

Onun yerine git bir koyun al, besle, büyüt, sev hiç değilse daha çok faydası olur. O yüzden artık koyunlardan hoşlanıyorum. :D

Biggieciğim bizim millet genelde sürü psikolojisinde olduğu için kendini geliştiren insan sayısı oldukça az. Eğitim durumu iyi seviyede olan insanlar bile yazım yanlışı yapabiliyor. Ne öğrenirse onu uyguluyor.

Onun yerine git bir koyun al, besle, büyüt, sev hiç değilse daha çok faydası olur. O yüzden artık koyunlardan hoşlanıyorum. :D
Hemen sana bi AKP’li bulalım ;d

Bir harf için hoşlandığım beyle kötü olamam...... benim için artık o deyil kelimesi olur....... maalesef şaka.... sürekli dalga geçerim..... beraber güle oynaya öğreniriz.....

bukonukaçgündürgündemdebirerkekolarakkategorizeedilmektenoldukçarahatsızımbendeisterdimkideyilyazdığımiçinsevdiceğimbendensoğumasınbenseninkalbiniseviyorumdesinamamaalesefdeyiletakıkdurumdavebenartıkbudilleredestanaşkınaltındankalkamıyorumhoşçakalsevdiğim

Geri