Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Artvinliler ve Miğdelilerin sinerjisi sanırım bu…. Nasıl da aynı anda denk geldiEkli dosyayı görüntüle 66293
umarım hoşlanan erkek üyelerimiz olmaz, çekinerek atıyorum…
favenin kem gözleri üzerimizden çekilince nasıl da bff olduk… çatla patla favela :/ miğdesiz o gerçi ona komaz…Artvinliler ve Miğdelilerin sinerjisi sanırım bu…. Nasıl da aynı anda denk geldi
Burda birinin kökü itibar birinin ki itibaren sanki bana mı öyle geliyo acaba :dbir de itibarıyla yerine itibariyle yazanlar var. onlar candır can. bazı kelimeleri inatla yanlış yazacağız.
Cinsiyetci ve irkciyim. Ayrica direkt yaziyorum. Bu da onemli.juju sen cinsiyetçisin
Ins konum ahlaksizca bulunup silinmez..o bambaska bi boyut ve forumda cogunluktalar juju cok da saapmayalım…
öyle olması gerekiyor ama öyle değil işte. biz itibarıyla gibi soğuk, itici bir kelime yerine bizden olan, sımsıcak, içten, itibariyle kelimesini kullanmaya devam edelim.Burda birinin kökü itibar birinin ki itibaren sanki bana mı öyle geliyo acaba :d
senin de lefty'e lefti demen komik jdfjk. allah'tan nickim yazıldığı gibi okunuyorCinsiyetci ve irkciyim. Ayrica direkt yaziyorum. Bu da onemli.
bıraq şindi.... sen de bayağı yerine BAYA yazıyorsun...........yumuşak g yerine y yazılması, p yerine b yazılması, bağlaç olan de'nin durumu, hepsi ama hepsi irrite ediyor fakat arkadaşlar beni bağlaç olmayan ki'nin ayrı yazılması kadar iten bir şey yok. bazıları ne olur ne olmaz diye hepsini ayrı yazıyor. anında öbürsüleştiriyorum o kişiyi jkdfg. buradaki konularda da çok denk geliyorum, örneğin: forumda ki kızların gruplaşması. ki kızlar kim, grup hepsi'nin yeni ismi mi?
bir de bende tik olmuş, bunu gördüğüm an devlet bahçeli'leşiyorum. o da bir şey söylerken öncesini uzatıp ki'yi ayırıyor. forumdaa-ki adaylarımız yüce türk milletine hayırlı ve uğurlu olsun
O benim icin lefti. Kiskanma. Biz oyle ask yasiyoruz..senin de lefty'e lefti demen komik jdfjk. allah'tan nickim yazıldığı gibi okunuyor
Kelime sonunda atlanan r harfi ile deyili ayni kefeye koyamayiz
bununla geleceğini adım gibi biliyordum. şovmen seni.dflkgjfd başka bir şey olsa bu kadar hızlı dönmezsin, hyr.dlsk