ÜSözlük HosgeldinHarunAbi

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti

Uzun süredir burada olmasına rağmen kendisiyle şahsi tanışıklığım sohbetim olmadığı halde kendisine herhangi bir sorunda gittiğimde sağolsun engin bilgileriyle beni aydınlatıp yardımcı olmuştur..
Buradaki çoğu insana karşı samimi,egolu tavrı yok..
Eşinle yolunuz hep güzelliklere çıksın..

bizi yanlış anlama, sana düşkünlügümüz kara kaşın kara gözün için degil, biz ilk defa insan kıymeti bilen birini görmüşüz... evet arkadaşlar böyle hak ehli solcular, gerçek, vicdanlı solcular az da olsa var bu memlekette. hepsinin kıymetini bilmeliyiz. benim gibi küfürbaz sol amigolara bakmayın.
neyse konuya geleyim geçenler de gördüm rock müzik filan demişsin, bizim camiadan kerem gerdenzeri'ye yetişemediysek de ondan alınan ilhamla koma rewşen ile tattık bu duyguyu. hoş grubun solisti zamanla pop/fantazi müziğine kaydı ama olsun, mazi mazidir ve orada duruyor.
dss.

Kendisi hala dinler mi bilmiyorum ama 2010’lu yıllarda bunu ondan çaldım, hala dinliyorum. İyi ki varsın hha (haber kanalı gibi oluyor böyle de yav)

İlk geldiğim günden beri hem çok yakın hissettiğim hem de zaman zaman Kendisine kızdığım kırıldığım olmuştur ama hiç bir zaman samimiyetinden şüphe etmediğim kocaman bir yüreği olan güzel bir insan hha

Ne zaman gönlüm daralsa bir şeylere canım sıkılsa koşa koşa ona giderim
O da sağolsun hiç sıkılmadan dinler teskin eder beni zaman zaman azarlar ama olsun hiç gücenmiyorum ona :)

Yöneticilik vasfı çok ama çok yakışyor kendisine öfke harbi yaşarken laf soksamda :D .... adil olduğunu biliyorum

Hem çok kültürlü ......hem zeki hemde Kürt daha ne olsun jjkhkhkh

Birde anlıkta Cübbeli foto paylaşsa da suraya yakışıklı diye ekleme yapsak keşke jgjgjfhf

Forumaca çok seviyoruz onu iyi ki var ...

Son düzenleme:
Tam bir beyefendi... Biz alışmışız itilip kakılmaya forum olarak...
Böyle bir hayat da mümkün arkadaşlar, deyip geldi biraz umut ışığı oldu bizlere... Böyle bir hayat da mümkünmüş.....
Mesleğine atıf yapmayacağım, onun dışında da hak adalet konusunda emsal biri.
Adam kızarken bile saygısını bozmuyor. Dava açarlar diye mi korkuyor acaba okumuş adam sonuçta ileri görüşlülük desen var....
Yolu bahtı açık olsun...

Çok özlediğim dostumdur. Bilmiyorum kendisi şu anda beni düşündüğünde dostum mu der yoksa eski dostum mu; şayet eski dostum derse bu dostluğumuzun eskiliğinden mi olur yoksa dostluğumuz eskidiğinden mi...

Belki de benim özlediğim, eski dostumdur. Hoş bir sitemim yok kendisine; o beni ne kadar aramadı sormadıysa ben de onu o kadar aramadım sormadım. Aklıma gelmediğinden değil elbet. Hep orada bir yerde en sıkı dostlar olduğumuzu bildiğimden ya da böyle hatırladığım için bu anıya zarar vermek istemediğimden.

Araya ne çok zaman ne çok mesafe ne çok başka dostluklar girdi ister istemez, hayat hep başka rotalara sürükledi herkesi. Doğası böyledir bu işlerin, evrenin kuralı böyledir dedik kimi zaman; kimi zaman ben de yazmasam hiç yazacağın yok deyip gönül koyduk. Her buluşmamızda hem hala ne kadar yakın olduğumuzu hem de birbirimizden ne kadar uzaklaştığımızı fark ettik belki içten içe.

İki eski dost muyuz yoksa eski iki dost muyuz bundan emin olamasam da beni ben yapan şeylerin başında geldiğinden eminim. Çocukluğuma ve ergenliğime dair aklıma gelen hemen her şeyde iyi veya kötü rolü de payı da su götürmez.

Doğup büyüdüğü memleketi düşünen insanların aklına oranın kültürü, yemekleri, sokakları, ilk kez düştüğü kaldırımı, çocukluk hayalleri gelir ya hani. Ben memleketimi düşününce aklıma dostumla yediğim yemeklerin lezzeti, onunla gülüp eğlendiğim kaldırım taşları, onunla muhabbet ederken yürüdüğüm sokaklar gelir.

Her insana Serhat gibi bir dost gerekir.

sürekli üstteki üye iken yorumlamaktan buraya sadece geyik yapmak için uğramışım.dfjgh

yaklaşık olarak 10 senedir tanışık olduğumuz, samimiyetimizin ise 3-5 yıla dayandığı bir muhabbetimiz var. bana en büyük hissettirdiği duygu, güven duygusu. daha önce de söylediğim gibi, denk gelip bir türlü aynı masaya oturamasak da yardıma ihtiyacım olsa "koş, serhat!" desem, bir telefonla koşacağından emin olduğum nadir insanlardan biri. mutluluğumu, üzüntümü, derdimi... ne paylaşırsam paylaşayım, can kulağıyla dinleyen; kendi yaşamış gibi sahiplenip değer veren; bana her konuda, her durumda ve koşulda güvenebildiğim, sığınacağım bir dostluk inşa ettiği için minnettarım. seni seviyorum:*

forum içindeki duruşu karakterinin ağırlığını yansıtıyor.
çok fazla temasımız olmadı fakat şahsına münhasır tarzı, yer yer mizahı damakta hoş bir tat bırakıyor.
sanırım ilk kez radyo konusuyla ilgili temas kurduk. onu tanıdığıma memnunum.

Oldukça olgun ve entelektüel bir insan. Bu olgunluğu ve entelektüel birikimin yansımasını insan ilişkilerinde ve iletişiminde görmek pekala mümkün. İletişim anlamında bence forumdaki rolü de düşünüldüğünde forumun en başarılı insanı.

Galatasaray konularında gönül rahatlığı ile yazabildiğim kişilerden biri ve alınmıyor, alınsa da en azından belli etmiyor.:)

Kedisinin daha çok fotoğrafını bekliyoruz.

Harun Kolçak sevgim bir yana, kendisini ayrı bir severim.

Gördüğüm kadarıyla; duruşunu bozmamış, konuları ele alış biçimi ile takdir edilesi, her daim doğru, saygılı şekilde olaylara yaklaşımıyla ve en önemlisi de, okunası yorumlarıyla öne çıkan, parıldayan bir isim kendisi.

Keşke daha çok ve uzun yıllar aynı platformlarda bulunma fırsatı elde edebilseydim demekten alıkoyamıyorum kendimi.

Kardeşim, tanışıklığımızın üzerinden çok yıllar geçti. Sohbetlerimizin, paylaşımlarımızın tam olarak içeriğini hatırlayamasam da, şöyle bir geriye bakıp düşündüğüm zaman, bana yansıyan sadece olumlu ve güzel hisler.

Her şey gönlünce, gönlünün güzelliğince olsun. İnan bunu hak ediyorsun.

Sevgiler! :)

Serhatla yaşıt erkek kardesim var, ayni burçlar, ayni donemlerde okudular. Ogrendim ki Serhat da evlenmiş, baba olmaya hazırlanıyor. Bizimki birkaç yıllık baba, hem de tam bir yengeç babasi .p

Kardesimden büyük oldugum halde lazim oldugunda abimdir, babamdir, sırtımı rahatca dayayacagim güvenli limanimdir.
Burada da bunu hissettiren kişiler var, Serhat onlardan, sevdiğini cepecevre saracak, deger verecek, babacan, gel deyince kosacak bi hali var.

Yaşadığı her mutlulukta basarida kardeşimin basina gelmiscesine seviniyorum, Allah yollarını açsın, iyilerle karsilastirsin : ))
:*

Uzun zaman sonra çıkmış gelmiş foruma tabi benim hafızamda yoktu eskiler sonra gördükçe anladim bazı şeyleri.

Ben karakter olarak gerçekliğe ve netlige çok önem veririm. Serhat tamda bu dediklerimin arkasında bir adam. Hatta onu burda kismen tanıdım tanıyalı dağ gibi adam benzetmesini yaptim. Sevdiklerine incecik bir çizgi ve sonsuz bir kredi veren nadir erkeklerden.

Doğrusu reelde durum nedir değeri biliniyor mu? Onun varlığına şükeredenler oluyor mu ? Bilmiyorum belki bunların bin kat fazlasidir hakim değilim.

Fakat Serhat birini sevip ( eş dost kimse artik) deger veriyor ve kendine katıyor ise biraz kıymet bilmeli. Evet meslegi de ona çok yakışıyor. En İnce detaya kadar hakim ve karizmatik bir avukat )

Tüm kalbimle mutlu olmasini diliyorum çok hakediyor <3

Fatih Altaylı'nın şöyle bir sözü vardı: "Hukuk, öncelikle egemen sınıfın çıkarlarını korumak üzerine icap olmuş ve bunun üzerine icat edilmiştir."

HoşgeldinHarunAbi'nin de sınıf ayrımından rahatsız olduğunu ve buna gerek olmadığına inandığını ifade ettiği bir iki post'una denk gelmiştim ve çok etkilenmiştim.
HHA denince benim aklıma sınıf ayrımından rahatsız olduğunu ifade ettiği o post'lar gelir.

Ona biraz kırgın ve kızgınım. Beni anlamak yerine yargılamayı seçti diğerleri gibi. Yine de değeri baki.
Yönetimden ayrılmayı kendi istemediyse biraz ayıp edilmiş demeden geçemeyeceğim.

Geri