ÜSözlük HosgeldinHarunAbi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
@HoşgeldinHarunAbi beyefendi ve olgun bir kardeşim. Forumda kendisiyle yaşıt ve kendisinden yaşça büyük olan birçok kişiye gerek bilgi, gerek samimiyet gerekse de karakter olarak örnek olabilecek birisi. Takdir ediyorum kendisini. Mesajlarını beğeniyle okuyorum dostum. Senden de birçok şey öğrenebileceğimi düşünüyorum.

Serhat'i berhat siz düşünemem:p
Doğu nun prensi:D

Sohbetini sevdiğim kibar beyefendi biridir. Çok güzel tartışır.

kendi doğrularını seviyesini bozmadan tartışan nadir insanlardan,yolu açık olsun

Uzaktan uzağa takip ediyorum @HoşgeldinHarunAbi'yi.

Nickinin bıraktığı intibanın aksine olgun fikirlere sahip ve bunu iyi ifade edebilen, forumda dişe dokunur şeyler yazan 3-5 insandan biri gözlemlediğim kadarıyla.

Kendisiyle kova yapmak istiyorum. Promosyon olarak yanına Arpez'i de alabilir.:/

Forumda bilgi birikimi olan her zaman olgun tavırlarıyla taktir ettiğim. yeni üyelerden. hoşgelmiş. sefalar getirmiş.

Canımdır o benim, nasıl anlatsam. Çok mutlu olasıca.

Tehdit etti beni beni beni :p buna rağmen bir sürü kalppp :p

Ahmet Kaya şarkıları kadar güzelsin.

08.04.2014

Evlenirsem abla demeye başlayacakmis bana, sırf bu yüzden evlenmeyebilirim .p

Ya niye hep "bu" benden fazla övülüyor ya? Ben olgun değil miyim? Hep Serkan'la muhabbet ediyorum diye böyle yapıyorsunuz.

Şaka bir yana 8-9 sene oldu tanışalı, ilk tanıştığımızda ikimiz de süper ergenlerdik. İlkokul sırasına sığabilen iki şişman çocuktuk, şimdilerde ise aynı anılara sığmaya çalışan insanlarız.

arpes'in ekürisi olarak tanıdım ikisini de severim sayarım mıncıklarım.

Yorumlarını mutlaka okuduğum üyelerden biri. Tavrının gözümde saygınlık kazandığını söyleyebilirim. Sevdiğim çok üye oldu burada ama gözümde duruşu olan nadir üyelerden.

08-Mayıs-2014, 11:22
Keşke tanıdıktan sonra yazsaydım neyse ne farkeder .
Bir tartışma konusunda üzerine çok gidildiğini gördüğüm buna rağmen o asaletini bozmayan,uslubu sevilesi çok ta kişilikli bir arkadaştır Serhat.
Tanımaktan memnun olduğum üstelik şu forumda gayet te adam gibi adam denilecek insanların başlarında gelir.
Bazı zatlar,kendisini ''bölücü'' olarak görmekte. Evet haklılar adam bu zekasıyla , ikiye bölüyor karşı tarafı.İnsan kendisiyle çelişiyor hatta .
Gayet olgun ve saygın birisi. Bilgi birikimine laf yok.
tartışma konusunda yazmak yerine buradan duyurmak istedim , bence -bazen yorum yaparken iki kere düşün derler ya- işte Serhat ta onların yürüyen örneklerinden.
Sağlıcakla kardeş.

Takdire sayan bir insan.

Yazdıklarını çok beğeniyorum.

çok samimi şekilde sevdiğim, samimiyetine de çokça inandığım, ortak noktalarımızın çokluğundan kendisini iyi de anladığımı düşündüğüm, kardeşim :)
düşünmek bile tebessüm ettirdi : ))

bu kadar yengeç olmak zorunda mıydık :T:

Ön yargılı bir insan oldugumdan mütevellit başlarda pek sevemediğim, sonradan sonraya kanımın ısındığı, hakkında ciddi düşündüğüm insan :D copy paste yapamadım Arpes bu yorumları sana da yaptım say :D saygı sevgi boş şeyler zaten, hem kendisi hem de arpes, zeki ve zeki oldukları kadar da bunu iyi kullanabilen akıllı adamlar, çok yönlü düşünebilmeleri de ayrıca en büyük artıları

• Wow
Tepkiler: ne
Siyasi konularda yorumlarına denk geldim yada tartışma konularında, çizgiyi aşmayan efendi üyelerdendir.

Birtanedir Serhat ya :p iyiki tanımışım onu çok severim sayarım,Muradımmm der bana oda ekürisi Berhat gibi :o geleceğin en iyi hukukçularından olcak. (İnşAllah ileride iyi yerlere gelirsen şu hayvan hakları içinde mücadele ve olmaz mı ? Türkiye'de hayvan öldürmek suç değil kabahat :/) Seviliyorsun :gone_nuts:

Çok bilgili,donanımlı,kalemi sağlam vicdan sahibi dürüst arkadaş kalacağım kalmak istediğim insanlardan birtanesi.

Nickinden dolayı benden yaşça büyük olduğunu düşünüyordum. Yorumları da ayrı bir olgunluk zaten. Ama öğrendim ki sanırım yaşıtız :)
Gerçekten taktir ettiğim nadir üyelerden biri.
Yorumlarını takip ettiğim ve empati kurma yönünün çok başarılı olduğunu düşünüyorum. Herkesin tarafından bakmak öyle kolay birşey değil. Ama siz bunu gayet başarıyor sunuz.
Herşey gönlünüzce olsun. :)

Kardeşimdir .. Fikri fikriyatı ne olursa olsun, uslubunu bilen adama kardeşim gözüyle bakarım ..

Geri