Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
harunabinin düşüncelerini ifade etme biçimini, ciddiyetinin altındaki muzipliğini beğeniyorum. bu ara oldukça keyifli görünüyor, evlilik yaradı sanırım :d daim olsun efendim..
Çok pozitif biri, tanışmadan sevdiğim üyelerden biri oldu. Rap dünyasına da öyle havalı bi giriş yaptı ki bayıldık!
Hayatında hep mutlu ol, iyi insanlar çıksın karşına.
Foruma üye olduğum zamanlarda kendisiyle siyasi konularda çok defa tartıştıgimizi hatırlıyorum.
Görüşlerimiz her zaman zıttır ama hicbir zaman aklıselim tartışmanın dışına çıktığını görmedim.
Bu bağlamda kendisinin saygılı, açık düşünceli ve sakin biri olduğunu düşünüyorum.
Uzun bir aradan sonra aktif olmasına ayrıca memnun oldum.
Geçen birine BREM demişti, neden hayla banlı değil anlamıyorum halbuse büsbütün pırovakatörümsü bir kelime.
1000 yıl önce yaşasa çarmıha gerilirdi misal.
vertigomdan dolayı sandık görevimin iadesinin kabul edileceğine hiç kimse inanmasa da o ve ben %100 inanıyoruz... avukat kankim var istişare halindeyiz diyorum gülüyolar. cahiller siz değerli hukukçu hoşgeldinharunabi'den daha mı iyi bileceksiniz??
yaşadığı coğrafyadan ötürü kan davaları uzmanlık alanıdır. 3 sene önce sohbetini özlediğimi söylemiştim, hala da öyle... sevildiği kadar mutlu olmasını da dilerim.
çiçeğimin de dediği gibi allah evliliğine gerçekten zeval vermesin… çok tatlı bir aşık diyebilir miyiz harunabimiz için? deriz ya. ikisi de çok güzel. nazar değmesin pü. (nazarboncuğu)
*
beni emojilerimden anlayan biri. sinirli halime denk gelmemiş olsa da bazen ona bile kızıyom kendi kendime, haberi yok…
biz fakürlerin dostu :d harika diyet önerileri var, hayran olunası.
yerine göre hareket etmesini biliyor, ciddilikse ciddilik, eğlenceyse eğlence.
çok da düşünceli. insanları kırmaktan çekinen, bir o kadar da iftira atmayı seven böbjbj. sevdiklerine takılmaya bayılıyoor.
yolu hep güzel olsun.
kısa zamanda tanıyıp değer verdiğim biri
insanları hayatıma çabuk alır anında silerim
kolay kolay arkama bakmam fakat onun için birkaç kez dönüp göz atabilirim
En az 9 ayrı suçtan dosyası, 3 ayrı suçtan aranması var ama kendi avukatlığını kendi yapıyor diye yırtıyor. İyi de yapıyor namıssız, ağzı dili iyi çalışıyor şeytan herifin.