ÜSözlük HosgeldinHarunAbi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
harunumm abim <3 böyle bi babacanlık, böyle bi naiflik, efenime söyliyim böyle bi derinden sinirlilik ancak edepten vazgeçmeme hali... Müthiş zeki bir adam. Sanatçı, avukat, baba, eş... dostum benim. Yanına gidip ciğerini yiyeceğim bir gün hanımımla inş...

"bak sizden birini de admin yaptık artık her şeye bok atmassınız
atsanız da arkadaşınız sizi dizginler" görevin hayırlı olsun canım benim :* :*

Çok garip hisettiriyor
Bazen boğacak gibi oluyorum ,bazen kanımdan canımdan biriymiş gibi nasıl desem ……..olur yA hani aynı evin içinde anlaşamayan sürekli didişen kardeşler ama birine başkası dokunacak olsa birbiri için canını verebilecek
Onu bilemem ama benim için kendisinin özeti bu :)

Forumlar ilk birleştiğinde yazar olmasını istediğim isimler arasındaydı, analiz kabiliyeti çok yüksek ve tüm yorumlarını mutlaka okuyorum.

Hiç tasvip etmeyeceğim, etmediğim yorumlar yapsa da üslubu sayesinde okumaktan keyif aldığım bir üyedir kendisi.

Özellikle hukuksal alanda bir konu geçiyorsa fikrine danışılıyor olması muazzam.

Uzaktan beğeniyor ve takdir ediyorum efenim.

DOĞULU DOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULUDOĞULU

KÜSÜM SANNNAAAAAAAAAAAAAAAA
Terörist …

iki gün önce arkadaşlık isteği göndermiş. baktım, ortak arkadaşlarımız avukat camiasından, seçkin insanlar. ben de kabul ettim. sabahına mesaj: "merhaba biz arıcıyız. bal ve atom almak ister misiniz?" tövbe estağfurullah. blokladım geçtim.

Tanıdıkça değeri daha iyi anlaşılan ve her konuda rahatlıkla konuşabileceğiniz donanımlı biri @HosgeldinHarunAbi

Yönetime katılması da çok isabetli oldu çünkü hukuk dışına çıkmaya çalışanlara önemli bir fren mekanizması oluşturuyor.

Mantığı ile duygularını birbirine karıştırmayan ve sağlıklı analizleri olan insanları çok takdir ederim, her daim yolu açık olsun.

benim canıma tak ettirdin harunabi.. vallahi billahi canıma tak etti.. senin yüzünden ameliyat olacağım, masrafı da sana yıkacağım… bu kadar da örselenmez bi insan…

harunabi benimle uğraşmayı seviyor, ben de onun benimle uğraşmasını seviyorum. göbüşünü görmediği için benim kulaklara laf atmaktan geri kalamıyorhshdhc.
onunla güzel projeler yapacağımıza inanıyorum, ama biraz daha zamanı var.
güzel insan, güzel kalpli biri. öpüyorum seni <üç

Geri