ÜSözlük HosgeldinHarunAbi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
ayran içtik ayrı düştük... en son sevdiceğine halil ibrahim sofrası kurmuş bize de forsunu gösteriyordu. uzak akrabalarımdan abimmiş gibi durur aldmaşklgmö.. sohbetini özledim.

Forumsaldayken ipucu konusuna yorumlarını beğendiğiniz üyeye yazmıştım. Bir üye de bana özel mesajdan saydırmıştı. skljlsk

Yazar olarak görmek isteğimiz isimler arasındaydı ve keşke daha çok yazma fırsatı olsa da bizler de okuyabilsek...

Bazı ınsanlarin güven veren bi aurasi vardır.
Ileri düzey anksiyeteniz de olsa onlar varken yüksek doz Alprazolam (xanax ) almis gibi hissedersiniz. Serhat da öyle.Yengec insanı zaten Telefonda konuşurken bile ailenizden biriymiş gibi bi şefkat ve güven enerjisini hissediyorsunuz. Sınavlara hazırlandığımız süreçlerde iletisimdeydik. O hukuk kazandı. Söz vermişti hayvanlara karşı işlenen suçlarin yasalasmasi için destek verenlerden olacağına. Görüyorum ki bu duyarlılığı fazlasıyla var... et yiyorsun diye de üzülme. Bu hayvanseverlikle çelişen bir şey değil çünkü bizler de esasen hayvaniz.Sindirim sistemimiz de atalarimizdan miras olarak hayvansal beslenmeye daha yatkın evrilmiş. Sağlıklı olmak için hayvansal beslenmeye mecburuz. En basiti anne sütü bile hayvansal bir urun... isin detayına inersek bitkiler de canlı. Bu doğanın parcasıysak duygulardan ari doğaya uygun düşünmeliyiz. Kaplan ceylan ilişkisi gibi.Neyse... Önemli olan vicdani sınırlarda kalmak.Tabi bunu aktivistlere anlatmak imkansız gibi bi şey. Kendine iyi bak ^.^

gözümün önünde büyüdünüz heyt be.dksfj seneler önce yaptığım yoruma ''karşılıklı çay höpürdetmek dileğiyle'' diyerek son vermişim. yav kardeşim çekdar'ın bile evine misafir olduk, kaçak çayını içtik, senin bir çayını içemedik... ayıptır bu. belki bir gün istanbul'da, belki izmir'de belki de şu bir türlü hayata geçiremediğimiz diyarbakır turuna çıkışımızda karşılıklı sohbet etme keyfine de erişiriz. severim de sayarım da. öperim çok<3

Moderatör tarafında düzenlendi:
bir aralık günü petersburg'dan moskova'ya giden bir trene binmiş, eğlenceli kişilik profil fotoğrafı beni benden alıyor. kendisi bana bu videoyu çağrıştırıyor nedense ahaha.

Yorumları ile dikkat çeken isimler arasında @HosgeldinHarunAbi
Görüşlerini çok güzel ifade ediyor.
Sakinliği de dikkatimi çekmişti ki kendisi avukatmış ve belli ki soğukkanlı tavrını koruması açısından mesleki tecrübesi büyük avantaj sağlıyor.
Hayvan hakları konusunda gösterdiği hassasiyeti çok takdir ettim.
Seçim öncesi mantıklı yorumları ile sunduğu katkıya da ayrıca teşekkür ederim.

Sorucaktim fakat bir turlu firsatim olmadı. Hic inci sözlük de takıldın mı? Nick'in nostaljisine binayen soruyorumda kral

Benim bu adamla alakalı nasıl hiç yorurum olmaz aklım almıyor… HarunAbiiiğğğğ tam bir romantik serseridir arkadaşlar. Evet öyledir.. Bu da avukat. Evet bu da… Adam ciğer yemeye neyin çağırıyor ya… Hiç uçağımı yollayayım karşim, alsın gelsin seni burada krallar gibi yaşatayım yok… Haksızım? Dedin? (Nolur sesli oku jdjsjdjrj)

düşüncelerini ve bunları ifade etme biçimini beğenmekle birlikte ciddi takınan yüzünün ardında çok neşeli, zeki bir adam olduğunu düşünüyorum. memleketli nereden baksan 10 numara.

Geçmiş dönemde altı yedi ayda bir forumda çıkan tartışmalardan sonra (genelde tanıdığı ban yemiş olur) arkadaşlarını savunmak için giriş yapıp yazdığında, kim bu ya futbol şube sorumlusu, ya da parti sözcüsü gibi gelip açıklama yapıyor derdim :)
Son zamanlarda konulara yorumları, arkadaşları ile olan güzel diyaloğu ile dikkat çekiyor, iyi bir enerjisi var ve insana geçiyor uzaktan uzağa. Tarz olarak birisine benzetiyorum, o kişi yok artık buralarda, mizahi yönü de iyi, keyifli forumlar dilerim ne diyeyim.

Küçük bir tüyo vereyim kaçak çay gurmesi olarak. Kesinlikle çayın altını hiçbir zaman kapatma, zaten kaçak çayın ömrü yarım saat kırkbeş dakika, sonrasında acır, altı sürekli yavaş yavaş kaynamalı. Ve kapalı değil de, açık serpme kaçak çaylar daha güzel oluyor. Afiyet olsun Harun abi.

Geri