Hiç Cin gördünüz mü?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
1995-96 yıllar olması gerek..Abimle yazın evin salonunda yatardık.Bir gün yine böyle yatarken ıssız köy yerinde gecenin köründe abim beni cimcikleyip kulağıma fısıldadı! Arkama bak bi dedi biri var..Bi dönüp baktım ne göreyim!! Yanında biri bembeyaz kafa kısmı soğanı anımsatıyor.korkudan birbirimize sarılıp sabaha kadar yorganın altından çıkamadık.Sabah bir uyandım Dış kapıya kadar sürüklenmişiz..gözümüze mi öyle geldi yoksa çocukluk korkuları mı bilemem.

Nasıl, biraz daha açar mısın?
Oradaki (kuran) seslenisteki "tüm alemler" den kastın sadece insanları kasdetmedigin bu yuzden "tüm alemler" diye vurgulandigini insanlar ve cinlerden bahsedildigini anlatmisti bir arkadaş.
Aklimda kalmisti bu sozler ,blgili degilim bu konularda cok fazla o yuzden yanlış bir sey de soylemek istemem canim kadin ♡

Oradaki (kuran) seslenisteki "tüm alemler" den kastın sadece insanları kasdetmedigin bu yuzden "tüm alemler" diye vurgulandigini insanlar ve cinlerden bahsedildigini anlatmisti bir arkadaş.
Aklimda kalmisti bu sozler ,blgili degilim bu konularda cok fazla o yuzden yanlış bir sey de soylemek istemem canim kadin ♡

tamam şimdi anladım, cümleyi anlamamıştım:d olabilir, buna ben de vakıf değilim, bir bakayım, araştırayım. Öperim çok :*

Gördüm Allah'tan iyi bir cine denk geldim de çarpmadı

Cin denilince herkesin aklina Eksenin gelmesi de manidar.

Daha once bizzat bir huddamin rukyesinde bulunmustum.
Yozgat bir arkadasimi cinler bastigi soylenmisti. Parapiskoloji ile ilgilendigim zamanlardi. Cin cikarma islemine bizzat sahit oldum. Ama hic bir sey olmadi.
@Yabani videonun ne oldugunu soyle ben bulurum.
Bakim ne attin
Görmedigin yasamadigin sey kalmamis..
Daha yasiyosun ndbdbdkdndmf

Görmedigin yasamadigin sey kalmamis..
Daha yasiyosun ndbdbdkdndmf
Harika bir şeydi. Hatta bir ara arkadaş ile ilgilenirken hüddam , hsstr benim içime girdi sanki diğip üstümü başımı yoklayıp adamı paniklettiriyordum kjdshksjdf
sonra beni dışarı kovdurmuştu ksdjsdj
sonra o arkadaşımızın katatonik şizofreni olduğunu öğrendik

Harika bir şeydi. Hatta bir ara arkadaş ile ilgilenirken hüddam , hsstr benim içime girdi sanki diğip üstümü başımı yoklayıp adamı paniklettiriyordum kjdshksjdf
sonra beni dışarı kovdurmuştu ksdjsdj
sonra o arkadaşımızın katatonik şizofreni olduğunu öğrendik
Umarim Constantine safindaydim Dostum.

1995-96 yıllar olması gerek..Abimle yazın evin salonunda yatardık.Bir gün yine böyle yatarken ıssız köy yerinde gecenin köründe abim beni cimcikleyip kulağıma fısıldadı! Arkama bak bi dedi biri var..Bi dönüp baktım ne göreyim!! Yanında biri bembeyaz kafa kısmı soğanı anımsatıyor.korkudan birbirimize sarılıp sabaha kadar yorganın altından çıkamadık.Sabah bir uyandım Dış kapıya kadar sürüklenmişiz..gözümüze mi öyle geldi yoksa çocukluk korkuları mı bilemem.

Şöyle bir şey miydi?

71VJcC7OP3L._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg

Geri