Siyah
Üye
- Web sitesi
- anitsayac.com
Bir ara gördüğüm rüyayı bizimkilere anlatmıştım. Sen, cin görmüşsün dediler. Yumrukladım ama dediğimde yüzleri ekşidi. Hdjshd
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Cocacola'nın içindeki gazı Alkol sana din adamı gördüm. Onlar da bizim Deprem uzmanları gibi.Din adamlari arasinda ihtilafli bir konu haci maalesef.
Valla ben bilemem. Ulkemizde ileri gelen bazi din adamlari "huner" ve "el almaktan (hicazet) bahsederler.Cocacola'nın içindeki gazı Alkol sana din adamı gördüm. Onlar da bizim Deprem uzmanları gibi.
Biz göremeyiz. Bizler sıradan insanlarız. Hayal kurarız anca. Cin yok demiyorum. Dünyalarımız farklı.Valla ben bilemem. Ulkemizde ileri gelen bazi din adamlari "huner" ve "el almaktan (hicazet) bahsederler.
Bir gün Abdullah b. Mes'ûd'la birlikte Hacûn yakınlarında bir yere gittiklerinde toprağa bir çizgi çekerek ondan bunu aşmamasını istemiş ve çizginin ilerisinde cinlere Kur'an okumuş.
ksdjhdjhsd yazdığımı okuma sekizim gerçi yazınca çok bi korkutucu olmadı da sözlü dinlerken bi gerilmiştim ben.....Sekizim ilk satırı okudum köy çeşme derken… devam edemeyeceğim şu saatte…. Eksen denmiş zaten konuda… eksen dendiği yerde felak nas okumazsak geliyorlar diye düşünüyorum ben…. Hemen okuyorum kshcj.
Valla ben bilemem. Ulkemizde ileri gelen bazi din adamlari "huner" ve "el almaktan (hicazet) bahsederler.
Bir gün Abdullah b. Mes'ûd'la birlikte Hacûn yakınlarında bir yere gittiklerinde toprağa bir çizgi çekerek ondan bunu aşmamasını istemiş ve çizginin ilerisinde cinlere Kur'an okumuş.
Insanoglu bilinmeyenden hep korkmustur. Taaa ilk insanlardan beri...Sen bu dini benden daha iyi biliyorsun..
Kim korkmalı sen mi ben mi ;d
Konu cinden öcüden nasıl Ermeniye bağlandı…bizim yerde ermeniler yaşıyordu ve altın bulan da çok oldu açıkçası ama bulduktan sonra çoğuna yaramadı o altınlar.
O film çekilmişti hatta forumda da bahsetmişti.Senaryosunu yazarken forumdaydım. Onlar sete girdiğinde ben forumu bırakmıştım. Çekildi mi bilmiyorum. Türk korku sineması sadece cinler üzerine olduğu için milyon tane cin filmi çöplüğünde çürümüş olabilir.
Geçen benim takıldığım kahvedeki çaycı bile cin filminde oynamış. Filmin adı CİNtihar …
Tedavi olmanı öneririmValla ben gördüm duydum korktum ne rüya idi ne halüsinasyon annemin kılığında gece baş ucuna oturup konuştu benimle bir anda kayboldu o an farkedip bağırdım annem uyuyordu odasında
Yaa 15 /16 yaslarindaydim o gün bu gündür tedavi görüyorum kjkjkhTedavi olmanı öneririm![]()
Konu cinden öcüden nasıl Ermeniye bağlandı…
Modern üfürükçü gibi bir şey galiba.Kim ya bu eksen cinci hoca falan mı ?