Hiç Cin gördünüz mü?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bir ara gördüğüm rüyayı bizimkilere anlatmıştım. Sen, cin görmüşsün dediler. Yumrukladım ama dediğimde yüzleri ekşidi. Hdjshd

Cocacola'nın içindeki gazı Alkol sana din adamı gördüm. Onlar da bizim Deprem uzmanları gibi.
Valla ben bilemem. Ulkemizde ileri gelen bazi din adamlari "huner" ve "el almaktan (hicazet) bahsederler.
Bir gün Abdullah b. Mes'ûd'la birlikte Hacûn yakınlarında bir yere gittiklerinde toprağa bir çizgi çekerek ondan bunu aşmamasını istemiş ve çizginin ilerisinde cinlere Kur'an okumuş.

Valla ben bilemem. Ulkemizde ileri gelen bazi din adamlari "huner" ve "el almaktan (hicazet) bahsederler.
Bir gün Abdullah b. Mes'ûd'la birlikte Hacûn yakınlarında bir yere gittiklerinde toprağa bir çizgi çekerek ondan bunu aşmamasını istemiş ve çizginin ilerisinde cinlere Kur'an okumuş.
Biz göremeyiz. Bizler sıradan insanlarız. Hayal kurarız anca. Cin yok demiyorum. Dünyalarımız farklı.

Görmedim tabi de anlatılan hikayeleri biliyorum aile arasındaki...
Gece gece anlattığım için özür dilerim şimdiden...
Bizim memlekette şey çok olurmuş, bir çeşme varmış köyün ilerisinde oradan kimse pek su doldurmazmış ama... Sebeplerini söyleyeceğim....
Bir keresinde annem oradan geçiyormuş mecburen akşama doğru falan. Seslenme duymuş dönüp arkasına bakmış gelincik ya da kedi gibi bir şey ama seslenmeyi net duydum dedi.....
Sonra koşarak gitmiş tabi.
Birisinin başına daha gelmiş benzer şey ama o kadın sesi takip etmiş ve aklını yitirdi dediler sonradan.
Ama yalan ama gerçek ben anlamam.... Bana anlatılanı söylüyorum....
Sonradan şey dediler o çeşme için daha önce bizim yerde ermeniler yaşıyordu ve altın bulan da çok oldu açıkçası ama bulduktan sonra çoğuna yaramadı o altınlar.
Ya kısa zamanda kaza ile hayatını kaybettiler ya da akıllarını kaçırdılar....
Çeşmede de öyle bir şey olduğu konuşuluyor bu yaz benimle gelip kazı yapmak isteyen var mı altını bölüşürüz ne diyorsunuz...
Ben bizi korurum felak nas ezberimde....

Sekizim ilk satırı okudum köy çeşme derken… devam edemeyeceğim şu saatte…. Eksen denmiş zaten konuda… eksen dendiği yerde felak nas okumazsak geliyorlar diye düşünüyorum ben…. Hemen okuyorum kshcj.

Sekizim ilk satırı okudum köy çeşme derken… devam edemeyeceğim şu saatte…. Eksen denmiş zaten konuda… eksen dendiği yerde felak nas okumazsak geliyorlar diye düşünüyorum ben…. Hemen okuyorum kshcj.
ksdjhdjhsd yazdığımı okuma sekizim gerçi yazınca çok bi korkutucu olmadı da sözlü dinlerken bi gerilmiştim ben.....

Sen bu dini benden daha iyi biliyorsun..
Kim korkmalı sen mi ben mi ;d

Senaryosunu yazarken forumdaydım. Onlar sete girdiğinde ben forumu bırakmıştım. Çekildi mi bilmiyorum. Türk korku sineması sadece cinler üzerine olduğu için milyon tane cin filmi çöplüğünde çürümüş olabilir.

Geçen benim takıldığım kahvedeki çaycı bile cin filminde oynamış. Filmin adı CİNtihar …
O film çekilmişti hatta forumda da bahsetmişti.

İfrit'in Diyeti: Cinnia

Valla ben gördüm duydum korktum ne rüya idi ne halüsinasyon annemin kılığında gece baş ucuna oturup konuştu benimle bir anda kayboldu o an farkedip bağırdım annem uyuyordu odasında

Konu cinden öcüden nasıl Ermeniye bağlandı…

ksajhajshdhash araştırmanı öneririm.... erzincan bölgesinde daha öncesince ermeniler yaşamıştır.
Ve ermeni sorunu zamanı çoğu evini barkını bırakırken değerli şeylerini de bırakmıştır.Çeşme kenarı, belli ağır taşların altına saklandığından sonradan bulanlar çok oldu....
Fakat büyü ile kapatıldığı söylenmekte....... Açarken hasta olmalarının sebebi altından sonradan çıkan zehirli gazdan ötürü olduğu anlaşıldı tabi de biz cin diyoz....

Önce cinlere sonra Ermenilere ve niyayetinde zehirli gazla sonlandirman cok bilimsel bir açıklama oldu sevgili @Aze bilgilendirme için teşekkürler
Kjkhkgncxbcjgx

• Öpücük
Tepkiler: Aze
Geri