Hiç Cin gördünüz mü?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Eskiden böyle şeylerden çok korkardım..Ne zaman dinden uzaklaştım korkularımda,kabuslarımda azaldı.Ama küçükken köyde bir olay yaşamamıştık hala onun tesiri üzürimde..

Cin gören varsa bu şarkıyı dinlesin travması geçer.

Benim ateistliğimin doruk zamanları o zaman. Paso tartışıyorum forumda dini konularda. @EkSen de cin filmi senaryosu yazmış o ara. Orda da bir çıtır ironi falan yaptım, cin min yok ama tanıdığım psikiyatrlar var falan diye.

Bana dedi ki akşam karanlıkta sigara külüne işe gelirler. Denemedim, denesem belki görürdüm.

Benim ateistliğimin doruk zamanları o zaman. Paso tartışıyorum forumda dini konularda. @EkSen de cin filmi senaryosu yazmış o ara. Orda da bir çıtır ironi falan yaptım, cin min yok ama tanıdığım psikiyatrlar var falan diye.

Bana dedi ki akşam karanlıkta sigara külüne işe gelirler. Denemedim, denesem belki görürdüm.
O adam film yapmismiydi ya? Ben yapti diye hatirliyorum.

Ben korkarim ya boyle seylerden .Yazmayin konuya cikmasin ustlere tekrar.s

O adam film yapmismiydi ya? Ben yapti diye hatirliyorum.
Senaryosunu yazarken forumdaydım. Onlar sete girdiğinde ben forumu bırakmıştım. Çekildi mi bilmiyorum. Türk korku sineması sadece cinler üzerine olduğu için milyon tane cin filmi çöplüğünde çürümüş olabilir.

Geçen benim takıldığım kahvedeki çaycı bile cin filminde oynamış. Filmin adı CİNtihar …

Senaryosunu yazarken forumdaydım. Onlar sete girdiğinde ben forumu bırakmıştım. Çekildi mi bilmiyorum. Türk korku sineması sadece cinler üzerine olduğu için milyon tane cin filmi çöplüğünde çürümüş olabilir.

Geçen benim takıldığım kahvedeki çaycı bile cin filminde oynamış. Filmin adı CİNtihar …
Abi bugune kadar izledigim cin filmleri arasinda , daha dogrusu begendigim bir tane oda "huddam" filmi.
Simdi hasan karacadag yada eksen'nin film senaryolari cok alisilagelmis. Bir aile var ve ona yapilan bir buyunun kaynagi arastiriliyor. Sonra bir hoca var ve dualar ile bir takim safran murekkepleri ile varligi def etmeye calisiyor. Buda filmi klasik korku filmlerin ayirip gercek kesit tadinda bir yapiya donusturuyor. Zaten bu bir film bile olmasa korkmasi muhtemelken neden avrupa sinemasindaki gibi yapsinlar. Hayaler , hortlak , zombi yada slasher yapimlardaki katil karakterleri
Jason , freddy , michael myers , pinhead yada pennywise karakterlerinin gercek olmadigi biliniyor.
Ama cin gercek. Kur-an da karsiligi hatta ayeti var. Hal boyle olunca bu adamlar nereden para kazanicak.
Huddam filmine donecek olursak. Sevdigim yani olayi bir hoca ile degil eski ve bu isleri birakmak genc bir adamla hallediyorlar. Kliseden biraz daha uzak ve olay orgusu guzel.
Bazi sahnelerde insani sasirtiyor.
Yada turklerin yaptigi guzel bir film daha olan "oldur beni" Filminide tavsiye edebilirim.

Huddam
images - 2025-05-06T204410.678.jpeg

Oldur beni;
Izleyicinin yon algisi ve zaman algisini guzel manupile eden bir film oldiesbutgoldies bir yapimdir;
187137.jpg

Kimse Cin göremez.
Kimseye Cin bulaşamaz.
Onların dünyası ayrı.

Korkulcak bir şey yok. İnsan kendini korkutmayı başarabilen tek yaratık olmalı.

Geri