Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen göremiyorsun da kim görüyor canım, kimler o sıradışı insanlar?Biz göremeyiz. Bizler sıradan insanlarız. Hayal kurarız anca. Cin yok demiyorum. Dünyalarımız farklı.
@Anu gel anlat canım arkadaşım... bunlar hikaye uyduruyor anca....
Evet... Keşke bilseler yaşadıklarını ama... Bunlar kalp gözünü kapatmışlar anlamazlar...Keşke bazi ortamlar birşeyleri mümkün kılsaydı.
Ama bu forumda bu tür şeyler maalesef konuşulmuyor. Senin ciddi şekilde anlattığın gerçek bir olay bir başkasının eğlencesi olabiliyor
Oda bir şey mi @HosgeldinHarunAbi bana deli damgası vurduKeşke bazi ortamlar birşeyleri mümkün kılsaydı.
Ama bu forumda bu tür şeyler maalesef konuşulmuyor. Senin ciddi şekilde anlattığın gerçek bir olay bir başkasının eğlencesi olabiliyor
Ona bir ara özel olarwk birşey izletecegim.Oda bir şey mi @HosgeldinHarunAbi bana deli damgası vurdu![]()
İzlet izlet imana gelir belki kjkhOna bir ara özel olarwk birşey izletecegim.
Korkutma….Ona bir ara özel olarwk birşey izletecegim.
Bakmak yürek ister
Özelmiş ondan kapandıGörsel cin çapmışa dönmüş yaboo kjkjkh
Telif hakkı barındırıyor demek ki xcxcxÖzelmiş ondan kapandı
Bizzat yediğim cin'ler var, ama insanları ürkütmek istemiyorum.Hiç görmedim çünkü, korkudan gözlerimi kapatıyorum.
Sen göremiyorsun da kim görüyor canım, kimler o sıradışı insanlar?
Eğer kur’an’a inanıyorsanız yani müslümansanız ayetler, cinlerin varlığına işaret eder. Ama popüler kültürün pompaladığı bir yerden bahsetmez, daha çok kainatta sizin dışınızda sizin algınız ve bilginiz dışında başka varlıklar da var gibi bir algı oluşturur. Cin deyince bir şey olmaz, cin cin cin. Hala buradayım, iyiyim:d Bir şey görmedim. Onlar farklı alem biz farklı alem. Vehim üretmemek, sövüşlenmemek lazım. Daha önce uzun uzun yazmışım, demin okudum hatta biraz ofansif yazmışım, şu an tuttum biraz kendimi jfjf