Hiç Cin gördünüz mü?

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Hiç görmedim çünkü, korkudan gözlerimi kapatıyorum.

Biz göremeyiz. Bizler sıradan insanlarız. Hayal kurarız anca. Cin yok demiyorum. Dünyalarımız farklı.
Sen göremiyorsun da kim görüyor canım, kimler o sıradışı insanlar?

Keşke bazi ortamlar birşeyleri mümkün kılsaydı.
Ama bu forumda bu tür şeyler maalesef konuşulmuyor. Senin ciddi şekilde anlattığın gerçek bir olay bir başkasının eğlencesi olabiliyor
Evet... Keşke bilseler yaşadıklarını ama... Bunlar kalp gözünü kapatmışlar anlamazlar...

• Beğen
Tepkiler: Anu
Görmedim duydum ama kanıtlayamam.

Daha once bizzat bir huddamin rukyesinde bulunmustum.
Yozgat bir arkadasimi cinler bastigi soylenmisti. Parapiskoloji ile ilgilendigim zamanlardi. Cin cikarma islemine bizzat sahit oldum. Ama hic bir sey olmadi.
@Yabani videonun ne oldugunu soyle ben bulurum.
Bakim ne attin

Eğer kur’an’a inanıyorsanız yani müslümansanız ayetler, cinlerin varlığına işaret eder. Ama popüler kültürün pompaladığı bir yerden bahsetmez, daha çok kainatta sizin dışınızda sizin algınız ve bilginiz dışında başka varlıklar da var gibi bir algı oluşturur. Cin deyince bir şey olmaz, cin cin cin. Hala buradayım, iyiyim:d Bir şey görmedim. Onlar farklı alem biz farklı alem. Vehim üretmemek, sövüşlenmemek lazım. Daha önce uzun uzun yazmışım, demin okudum hatta biraz ofansif yazmışım, şu an tuttum biraz kendimi jfjf

Eğer kur’an’a inanıyorsanız yani müslümansanız ayetler, cinlerin varlığına işaret eder. Ama popüler kültürün pompaladığı bir yerden bahsetmez, daha çok kainatta sizin dışınızda sizin algınız ve bilginiz dışında başka varlıklar da var gibi bir algı oluşturur. Cin deyince bir şey olmaz, cin cin cin. Hala buradayım, iyiyim:d Bir şey görmedim. Onlar farklı alem biz farklı alem. Vehim üretmemek, sövüşlenmemek lazım. Daha önce uzun uzun yazmışım, demin okudum hatta biraz ofansif yazmışım, şu an tuttum biraz kendimi jfjf

Bahsi gecen "tüm alemler" icinde barındiriyor zaten diye biliyorum Larien .

Geri