Eskiden böyle şeylerden çok korkardım..Ne zaman dinden uzaklaştım korkularımda,kabuslarımda azaldı.Ama küçükken köyde bir olay yaşamamıştık hala onun tesiri üzürimde..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Korkma yanında ben yokum..böyle konular açma yaban mersini![]()
haha korkmuyorummmmm ama yani gereksiz konular daha güzel konular varKorkma yanında ben yokum..
Forum ölü canlandırmak istiyorum ama nafilehaha korkmuyorummmmm ama yani gereksiz konular daha güzel konular var![]()
hahahaha korkutma milleti.Forum ölü canlandırmak istiyorum ama nafile
hsahjsdsjadashsdjs anılarını bekliyoruz.....
keşke 'anularını bekliyoruz'' yazsaydın..... çok gülerdim.fdlgjfdhsahjsdsjadashsdjs anılarını bekliyoruz.....
jshshjshd off çok iyi kelime şakasıymış ya aklıma gelmedi o an.....keşke 'anularını bekliyoruz'' yazsaydın..... çok gülerdim.fdlgjfd
O adam film yapmismiydi ya? Ben yapti diye hatirliyorum.Benim ateistliğimin doruk zamanları o zaman. Paso tartışıyorum forumda dini konularda. @EkSen de cin filmi senaryosu yazmış o ara. Orda da bir çıtır ironi falan yaptım, cin min yok ama tanıdığım psikiyatrlar var falan diye.
Bana dedi ki akşam karanlıkta sigara külüne işe gelirler. Denemedim, denesem belki görürdüm.
Senaryosunu yazarken forumdaydım. Onlar sete girdiğinde ben forumu bırakmıştım. Çekildi mi bilmiyorum. Türk korku sineması sadece cinler üzerine olduğu için milyon tane cin filmi çöplüğünde çürümüş olabilir.O adam film yapmismiydi ya? Ben yapti diye hatirliyorum.
Abi bugune kadar izledigim cin filmleri arasinda , daha dogrusu begendigim bir tane oda "huddam" filmi.Senaryosunu yazarken forumdaydım. Onlar sete girdiğinde ben forumu bırakmıştım. Çekildi mi bilmiyorum. Türk korku sineması sadece cinler üzerine olduğu için milyon tane cin filmi çöplüğünde çürümüş olabilir.
Geçen benim takıldığım kahvedeki çaycı bile cin filminde oynamış. Filmin adı CİNtihar …

Din adamlari arasinda ihtilafli bir konu haci maalesef.Kimse Cin göremez.
Kimseye Cin bulaşamaz.
Onların dünyası ayrı.
Korkulcak bir şey yok. İnsan kendini korkutmayı başarabilen tek yaratık olmalı.