Hiç ban yememiş üye

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Ulan en efsane bani sen yedin.

Yonetim ozelden log cikarip forumun ortasina attin olm daha napican. ahahaha

@Aze seni banlamaya elim gitmez, sanmiyorum.

@Sanem veya @Deep atar o bani sayet bigun oyle bisey olursa :D
bir şeyi yapıyorsam en iyisini yapmam lazım bu bir felsefe. Bu ne ki yonetici olup kendimi banlamışlığım var.

Ulan en efsane bani sen yedin.

Yonetim ozelden log cikarip forumun ortasina attin olm daha napican. ahahaha

@Aze seni banlamaya elim gitmez, sanmiyorum.

@Sanem veya @Deep atar o bani sayet bigun oyle bisey olursa :D
Bende kiyamam derim de dogruyu konusmam gerekirse babama bile atarim valla hic acimam @Aze'cigim kusura bakma ;)

• Beğen
Tepkiler: X
Sen seni yonetici yaparmiydin?
Ben yapardım... Çünkü müthiş bir idareci kendisi... En faşist düşünceli insanlar bile sempatik buluyor onu... Biliyor işini bazen... (yapma aze bunu yapma savunma kargayı yapma onun sana ihtiyacı yok yapma bunu kendine)

cevap hayır ama bi dk.

şimdi forumda mimli bir üyeyim, sorunluyum, ban yemekten bir dönem sarhoş olmuşumdur. o halde ters psikoloji yapıp zapt edilemeyeni zaptedeceğiz. mod'luk ver forumu canlandırayım. feverandan iyi yapacağımdan emin olabilirsin
Evet bu dusunceyle fevoyu mod yaptim adam canina okudu forumun ahahaha

Yav bu mesajı okumadan önce X' in mesajına sanem bana kıyamaz ki ahaha diye yazacaktım hdjsjdjs
Beni bir kere sinemaya sef yaptilar ilk yaptigim sey kardesimi isten atmakti gerisini sen hayal et neler yapabilirim:)

• Beğen
Keşke @Aze ban yese ya, lan ne gülerim ama haaha. O ilk banı yediğin anda hissedilen duygu müthiş.. hele sinirliysen banı atana önce bir küfür ediyorsun içinden :) sonra bir sakinlik dinginlik geliyor.. müthiş rahatlama.. sonra kamkiler ile istişare, durum değerlendirmesi off harika ya.
Lütfen Aze ban yesin ya.. benden forumun güzeli için oy istedi, ekran görüntüsü atsam ban atılır mı acaba..

• Beğen
Beni bir kere sinemaya sef yaptilar ilk yaptigim sey kardesimi isten atmakti gerisini sen hayal et neler yapabilirim:)
Ahahahahahaha işte milletimizin başına gelmesi gereken başkan sensin ya. Tanıdıklara bile kayırma yok. Ama kardeşe de olmaz ya hdjsjs benden admin, başkan olmazmış.... Saygılar sanem hanımcım....

yalnız ben feveran'ın yönetici olduğu dönemlerde daha çok zevk alıyordum forumdn. açtığı konuların üstüne konu açabilmiş üzerine çıkabilmiş hiçbir yönetici olmadı şimdiye kadar. zira açtığı konular hep provakatifti...

Geri