Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[T.T];2295104' Alıntı:
ya bize ne kardeşim kimin kiminle ne yaptığından? yaptıysan yaptığını kabullen. kalkıp başkasına ilksin demenin ne faydası mantığı var? bütün suçu erkeklere atmanın bir mantığı yok. yok efendim yalan söyletmeseydiniz filan geçin bunları. erkek de adam olsun, kadın da adam olsun. ilk değilse biri, iki taraf da bunu delikanlı gibi söyleyebilsin. hatırlıyorum, benzer bir konu erkekler için açılmıştı. orada da aynı tepkiyi vermiştim. iki yüzlülüğe gerek yok.
ben diyorum kendi adıma konuşuyorum anlatabildim mi? ben neysem karşımdaki de o olacak. biri kalkıp bana sen ilksin dediğinde ve bunun aksini öğrendiğimde, bana "SEN DE BENİM GİBİSİN" diyemeyecek çünkü. Ben onun gibi değilim anlatabiliyo muyum? ne demek istediğimi iyi anla çaydanlık.
ben kendimi bilirim, kendi adıma konuşurum.
zaten şu sen ilksin mevzusu da sadece evlilikte piyasaya çıkmıyor. ki evlilikte ortaya çıkıp güne gün boşanmayla biten evlilik haberleri de mevcut.
[T.T];2295121' Alıntı:+ biri kalkıp bana sen ilksin dediğinde ve bunun aksini öğrendiğimde, bana "SEN DE BENİM GİBİSİN" diyemeyecek çünkü. Ben onun gibi değilim anlatabiliyo muyum? ne demek istediğimi iyi anla çaydanlık. anlıyana
ben sıfır km yim arkadaş gerisini bilmem.
heaa bazıları hakkımızda çok atıp tutuyoo ayrı.
bütün suçu erkeklere atmanın bir mantığı yok. yok efendim yalan söyletmeseydiniz filan geçin bunları.
Peki ya siz erkekler bir kızın ilki olabilecek kadar düzgünmüsünüz acaba ?
Bu kısmı benim için yazdın sanırım?
Ben de T.T için yazmıştım. Zira cinsel ilişkiyi becermek olarak adlandıran bi insanın çok da iyi bi kadını hak ettiğini düşünmüyorum.
Evet vardır ama çok az kzlarla kıyaslanırsa özelliklede
vardır öyle birileri hala![]()
ya bize ne kardeşim kimin kiminle ne yaptığından? yaptıysan yaptığını kabullen. kalkıp başkasına ilksin demenin ne faydası mantığı var? bütün suçu erkeklere atmanın bir mantığı yok. yok efendim yalan söyletmeseydiniz filan geçin bunları. erkek de adam olsun, kadın da adam olsun. ilk değilse biri, iki taraf da bunu delikanlı gibi söyleyebilsin. hatırlıyorum, benzer bir konu erkekler için açılmıştı. orada da aynı tepkiyi vermiştim. iki yüzlülüğe gerek yok.
ben diyorum kendi adıma konuşuyorum anlatabildim mi? ben neysem karşımdaki de o olacak. biri kalkıp bana sen ilksin dediğinde ve bunun aksini öğrendiğimde, bana "SEN DE BENİM GİBİSİN" diyemeyecek çünkü. Ben onun gibi değilim anlatabiliyo muyum? ne demek istediğimi iyi anla çaydanlık.
ben kendimi bilirim, kendi adıma konuşurum.
zaten şu sen ilksin mevzusu da sadece evlilikte piyasaya çıkmıyor. ki evlilikte ortaya çıkıp güne gün boşanmayla biten evlilik haberleri de mevcut.
Sende tenhalarda kızları sıkıştırıyomuşsun ben öyle duydum. :T:
ohoo az bile duymuşsun :T:
Öncelikle ben caydanlik değilim. Biraz Terbiyeli ol. Ne olursa olsun tartışmayı nilmiyorsa girmeyeceksin konuya!
Daha sonra hem kendini evlenecegin kadina saklayamiyorsun hem de saklayamayacagin yer yine bir kadinin koynu oluyor.
Ne ahlaksiz düşüncedir bu. Git o avatarinda as kendini