kült ablası
Altın Üye
nolmus fren yerine gaza bastıysak ya. biraz abartmıyor musunuz.....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çocuk ölmüş..nolmus fren yerine gaza bastıysak ya. biraz abartmıyor musunuz.....
Çocuk ölmüş..
minibüs şoförlerinin çoğunluğunu erkekler oluşturduğu için o haberi de genelleyebilirsin. makas atan sürücülerin erkek olması gibi. normal trafik kazalarıyla gaz-fren ilişkisini karıştıran kişilerin karıştığı kazaları karşılaştırmayı bırak. bir, iki olay dışında bu trafik kazalarına karışanların kadın sürücü olduğunu görebilirsin.Konu kör nokta değil, konu böyle bir kaza yapan kişi yüzünden genelleme yapılamayacağı gerçeğidir.
Hayır, savunmayacağım çünkü son cümlen son derece rahatsız edici ve ayrıca ben kimseye bulaşmam, kimse bana bulaşmazsa.minibüs şoförlerinin çoğunluğunu erkekler oluşturduğu için o haberi de genelleyebilirsin. makas atan sürücülerin erkek olması gibi. normal trafik kazalarıyla gaz-fren ilişkisini karıştıran kişilerin karıştığı kazaları karşılaştırmayı bırak. bir, iki olay dışında bu trafik kazalarına karışanların kadın sürücü olduğunu görebilirsin. (sana bulaştığıma pişman oldum şimdi, geri adım atmayıp ölümüne savunacaksın)
tamam kızma. bu konuda hassasım. özür dilerim.Hayır, savunmayacağım çünkü son cümlen son derece rahatsız edici ve ayrıca ben kimseye bulaşmam, kimse bana bulaşmazsa.
Kalbimi kırdın ama hassasiyetini anlıyor ve konuyu uzatmıyorum.tamam kızma. bu konuda hassasım. özür dilerim.
Korkucak bir şey yok dip gaz devamEhliyeti yeni almistim, korkutuyosunuz..
Şu karlar bitsin baslicamKorkucak bir şey yok dip gaz devam
trafiğe çıkmadan haber verirsen o civarlarda dolaşmayız, tşk.Ehliyeti yeni almistim, korkutuyosunuz..
Antepte değilsen sorun yok..trafiğe çıkmadan haber verirsen o civarlarda dolaşmayız, tşk.
Böylelerine aldırış etme geç o direksiyonaAntepte değilsen sorun yok..
Iyiyim zaten guveniyorum kendimeBöylelerine aldırış etme geç o direksiyona
orada yaşayan arkadaşlarımız var. sen yine de haber ver önceden. ne olur ne olmaz.Antepte değilsen sorun yok..