Hepiniz araç kullanmak zorunda değilsiniz

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Konu kör nokta değil, konu böyle bir kaza yapan kişi yüzünden genelleme yapılamayacağı gerçeğidir.
minibüs şoförlerinin çoğunluğunu erkekler oluşturduğu için o haberi de genelleyebilirsin. makas atan sürücülerin erkek olması gibi. normal trafik kazalarıyla gaz-fren ilişkisini karıştıran kişilerin karıştığı kazaları karşılaştırmayı bırak. bir, iki olay dışında bu trafik kazalarına karışanların kadın sürücü olduğunu görebilirsin.

Son düzenleme:
minibüs şoförlerinin çoğunluğunu erkekler oluşturduğu için o haberi de genelleyebilirsin. makas atan sürücülerin erkek olması gibi. normal trafik kazalarıyla gaz-fren ilişkisini karıştıran kişilerin karıştığı kazaları karşılaştırmayı bırak. bir, iki olay dışında bu trafik kazalarına karışanların kadın sürücü olduğunu görebilirsin. (sana bulaştığıma pişman oldum şimdi, geri adım atmayıp ölümüne savunacaksın)
Hayır, savunmayacağım çünkü son cümlen son derece rahatsız edici ve ayrıca ben kimseye bulaşmam, kimse bana bulaşmazsa.

tamam kızma. bu konuda hassasım. özür dilerim.
Kalbimi kırdın ama hassasiyetini anlıyor ve konuyu uzatmıyorum.:)

Kadın ya da erkek fark etmiyor aslında ve bazı kişilerin trafiğe asla çıkmaması gerekiyor ancak ne yazık ki isteyen rahatça ehliyet alabiliyor ya da artık trafikte olmaması gereken belli bir yaş grubu halen araba sürüyor v.s.

Konu başlığı ile uyumlu bir yorum var konuda, muhteşem.

images

Shinigami nin ehliyetine el konulsun.
Hareketlere bak.
Kerpeten de taşıyordur bu

Geri