Hepiniz araç kullanmak zorunda değilsiniz

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
kadın acemiyim üzgünüm çocuğu görmedim falan demiş. acemiysen her yerde çıkma kardeşim trafiğe iyice öğren sonra çık. senin acemiliğin 5 yaşındaki bir çocuğun ölümüne sebep oldu, hayattan kopardın onu acemiyim bik bik bik..... direkt kasıtlı insan öldürmeden cinayetten yargılanmalı, yıllarca gebermeli.

Burada direkt kadınları topa tutmayacagim ama durumun fizyolojik bir açıklaması gayet olabilir. Kadın erkek eşitliği algısının şuursuzluk boyutuna çekildiği noktalarda bu konuyu konuşamayiz ama pek.
Diyorlar ki kadın erkek eşittir kadın da gece taksi şoförlüğü yapabilmeli, kadınlar da otobüs şoförü olabilmeli e yap canım tutan yok .
Erkekler de duygusal işlerde daha yeteneksiz olabilir, kadınlarin mekanik ya da fiziksel üstünlük gerektiren işlerde daha yeteneksiz olmaya elverişli olması gibi. İki cinsiyetin de çeşitli konularda daha artı ya da daha eksi durumu olabilir ama yok gereksiz bı sidik yarışı ...
Kabullenici ve objektif yaklaşmak gerek; genelleme yapıp yargılayıcı olmak da hoş degil.

neyse ki araba alamıyoruz... kökten çözüm.

Ben kadınların biraz dikkatsiz olduğunu düşünüyorum. Bir istatistik var mı bilemem ama genelde öyle karşıma çıkıyor. Belki erkeklere göre daha geç öğrenmelerinden veya motor yeteneklerle ilgili farktan falan olabilir. Dün genç bir kız hayatım napıyorsun demesem baya soldan soldan giriyordu. Bir de önüne bakmıyor öyle geliyor ama nereye geliyor bir bak be vicdansız. Hayır biliyorsunuz yolarım..

Bi manyak da benim ablam eli el freninde araç kullanıyo , yanında otururken ben tedirgin oluyorum
ablam da öyle. 10+ yıl oldu ehliyet alalı, hala ne yaptığını kendi de bilmiyor. arabayı o kullanıyorsa kesinlikle binmiyorum. canım kıymetli. bizimkilere de binmeyin diyorum da dinlemiyorlar beni.

ablam da öyle. 10+ yıl oldu ehliyet alalı, hala ne yaptığını kendi de bilmiyor. arabayı o kullanıyorsa kesinlikle binmiyorum. canım kıymetli. bizimkilere de binmeyin diyorum da dinlemiyorlar beni.
Ben onu uyarınca gör sen bi djdj hemen elini camdan çıkartıyor krolar gibi böyle mi koyayım diyor, sonra iki elle direksiyonu tutup yeni ehliyet almışlar gibi böyle mi direksiyona sarılayım diyor dırdırı bitmiyor

Oh be, ulan demek ablası ile arabaya binince herkes aynı hissiyatı yaşıyormuş. Ulan acaba tek ben miyim diye deli oluyordum. İnsanın kendini yalnız hissetmiyor olması güzel, hayır Mika Häkkinen gibi şoför oldu ama işte yine de bir tedirginlik var, annem hayatta bitmez ahaha.

Neden sonuc iliskisi ile korrelasyon/iliski arasindaki farki bilmezseniz, boyle yersiz de hipotezler kurarsiniz elbette.

Asil sorunu gormeyip, cinsiyete yuklenmek de ayri bir dert. Ehliyeti bu kadar kolay vermeyeceksiniz arkadas. Videoyu izleyemedim bile, izlesem uyuyamam biliyorum.

Ayrica, kadina adam oldurmekten ceza verilmesi gerektigine de katiliyorum. Olume neden olan kazalarda, ayrintili incelenip, ciddi cezalar verilmeli elbette.

Sanki hic erkek surucu, araba kazasi sonucu olume neden olmamis gibi tavirlar takiniyorsunuz. Su at gozluklerinizi bir cikartin artik. Ehliyet icin minimum direksiyon dersi zorunlulugu konulsun, ehliyet sinavi cok daha zorlastirilsin. Erkeklere yapildigi gibi kiz cocuklariniza da araba kullanmayi kucuk yaslardan itibaren ogretirseniz, karar verebilme yetisini ona verip, her seye onun yerine siz karar vermezseniz, trafige cikmadan once, bos alanlarda bol bol pratik yapmasina yardimci olursaniz, bu sorunlari minimuma indirirsiniz.

Sonra efendim niye gelismiyoruz. Sen daha araba kullanma hakkini bile vermeyeceksin elinden gelse kadina, sonra gelismeyi bekleyeceksin. Birakin ya

climax hocama bak hele, yataktan pijama ile fırlayıp gelmiş konuya :)
Yalnız başlığı açıp şimşekleri üzerine bilerek çektiğini sadece profesyoneller anlar.
Başlık çok kışkırtıcı..

Kadınların içinde ne kadar özgüvensiz sürücü varsa, erkeklerde de bi o kadar aşırı özgüvenli sürücü var. İkisi de çok tehlikeli.

Maalesef videoyu izledim ve kadın görmedim bilmem ne demesin yolda yaya varken öyle dönemezsin ya. Acemi sürücü daha dikkatli olmak zorundadır. Dört yolda yavaşlarsın gerekiyorsa durursun. Kafamıza vura vura öğrettiler zamanında. Sizde hiç mi kafa yok.

Acemilik kadar bazen de dikkatsizlik böyle kazalara sebep olabiliyor ayrıca panik olan bir insanın, tepkilerinin kontrolsüz olacağını da unutmamak gerekiyor. Her insan aynı soğukkanlı tavrı takınamıyor maalesef.

Cezası ne ise verilecektir zaten ancak önemli olan bundan sonra benzer olayların yaşanmaması için ehliyet konusunda titiz davranılmalıdır.

Zonguldak'ta arabasını park eden şahıs 4 yaşındaki çocuğunu ezdi. Zonguldak'ta bir şahıs, kullandığı işçi servisini evinin önüne park ederken 4 yaşındaki oğlunu ezdi. Oğlunu aracın altında gören baba sinir krizleri geçirirken, hastaneye kaldırılan küçük çocuk hayatını kaybetti.

Zonguldak'ta arabasını park eden şahıs 4 yaşındaki çocuğunu ezdi

lefty minibüs ve geri manevra diyor. bilir misin uzun araçların birçok kör noktası olur. işbu haber ile senin paylaştığın haberin dikkatsizlik yönünden benzerliği yok.

lefty minibüs ve geri manevra diyor. bilir misin uzun araçların birçok kör noktası olur. işbu haber ile senin paylaştığın haberin dikkatsizlik yönünden benzerliği yok.
Konu kör nokta değil, konu böyle bir kaza yapan kişi yüzünden genelleme yapılamayacağı gerçeğidir.

Abi biriniz de çıkıp dememiş ki 2022 yılında daha hala ne 4 tekerlekli arabası ya? Hani nerede o uçan arabalar, teleport üniteleri falan? Yoksa bütün hepsi milenyum şarlatanlığı mıydı?

Geri