Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çünkü reflex lazım. Kadında reflex olmaz.Panik haldeyken korkup ani şekilde frene basıp kakılması gerekmiyor mu aracın , nasıl zaten ayağı gazda giderken panikleyip gaza yüklenir
Bi manyak da benim ablam eli el freninde araç kullanıyo , yanında otururken ben tedirgin oluyorumÇünkü reflex lazım. Kadında reflex olmaz.
Bi manyak da benim ablam eli el freninde araç kullanıyo , yanında otururken ben tedirgin oluyorum
Niye batman’da cat woman vardı fena bişeydiÇünkü reflex lazım. Kadında reflex olmaz.
ablam da öyle. 10+ yıl oldu ehliyet alalı, hala ne yaptığını kendi de bilmiyor. arabayı o kullanıyorsa kesinlikle binmiyorum. canım kıymetli. bizimkilere de binmeyin diyorum da dinlemiyorlar beni.Bi manyak da benim ablam eli el freninde araç kullanıyo , yanında otururken ben tedirgin oluyorum
Ben onu uyarınca gör sen bi djdj hemen elini camdan çıkartıyor krolar gibi böyle mi koyayım diyor, sonra iki elle direksiyonu tutup yeni ehliyet almışlar gibi böyle mi direksiyona sarılayım diyor dırdırı bitmiyorablam da öyle. 10+ yıl oldu ehliyet alalı, hala ne yaptığını kendi de bilmiyor. arabayı o kullanıyorsa kesinlikle binmiyorum. canım kıymetli. bizimkilere de binmeyin diyorum da dinlemiyorlar beni.
Konu kör nokta değil, konu böyle bir kaza yapan kişi yüzünden genelleme yapılamayacağı gerçeğidir.lefty minibüs ve geri manevra diyor. bilir misin uzun araçların birçok kör noktası olur. işbu haber ile senin paylaştığın haberin dikkatsizlik yönünden benzerliği yok.