Hangi üye tercihin oyununda ikisi de diyen üye

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Çok komiğime giden oyunlardan biri kdjd Konusu geçerse bir şekilde girip bakıyorum konuya:d Bazen etiketliyorlar o zaman mecbur bakıyorum… Yosun çok seviyor, mecbur laf etmemeye çalışıyorum…
Kim neyi seçerse seçsin umurumda değil jfjf

Tamam bir dahakine seni eliyorum kral ...;q küsmece yok bak
Vallahi küsmem. İkisi de yazarsan küserim aksine :d Beni falankesle bir mi tutuyor bu diye… Egom incinir…

İkisi de yazacağına yazma. Konu tercih konusu, tercih etmiyorsan niye yazasın ki…

Anlawmsız.

Vallahi küsmem. İkisi de yazarsan küserim aksine :d Beni falankesle bir mi tutuyor bu diye… Egom incinir…

İkisi de yazacağına yazma. Konu tercih konusu, tercih etmiyorsan niye yazasın ki…

Anlawmsız.
Genelde seni pasaran ve lawyerle eslestiriyorlar hal böyle olunca tercih zor oluyor :( yoksa gözüm kapalı seçerim seni

O oyun beni çok güldürüyor tercih ediliyorsun ve sen orda aglamak zorundasin çünkü sırf seni değilde " bak gördün mü seni değil onu tercih ettim " mesaji veriliyor ve ben bunun yüzünden kaç kez kollarımı kestim tercih edilmedigim için.......

Hiçbiri yazan insanların gerizekalı embesil olduğunu düşünüyorum yazma o zaman mal çık konudan gerzek ya egosunu tatmin ediyorhshshdhd

En azından ikisi de yazanlar olarak çok tatlı düşünüyoruz bence. Eşit seviyoruz, kıyamıyoruz. Kfjfjjf

Hiçbiri diyenler genelde cesur, en azından sinsi değiller. Ben sevmediğim insan da olsa esprili dille seçim yapıyorum.. bu sadece bir oyun..
Buradan ben seçilmem, seçerim konusuna mı gitsek..

Hiçbiri diyenler genelde cesur, en azından sinsi değiller. Ben sevmediğim insan da olsa esprili dille seçim yapıyorum.. bu sadece bir oyun..
Buradan ben seçilmem, seçerim konusuna mı gitsek..
Sevmediğim biri bana espri yapsa hoşlanmam şahsen. O yüzden ben de rahatsızlık vermek istemem. Konuşmadığım insana ne esprisi yapabilirim ümüğünü sıkmak dururken hdjdhhd
Burada en kin tutmayan insanımdır ama kimseye de rahatsızlık vermek istemem ve yazmam.

Sevmediğim biri bana espri yapsa hoşlanmam şahsen. O yüzden ben de rahatsızlık vermek istemem. Konuşmadığım insana ne esprisi yapabilirim ümüğünü sıkmak dururken hdjdhhd
Burada en kin tutmayan insanımdır ama kimseye de rahatsızlık vermek istemem ve yazmam.
Herkesi mutlu, menmun etme derdimiz yok Ayşo.. ota boka da alınganlık yapan gelmesin foruma.
Sen fazla hassas birisin, bir şey diyen olursa haber ver, ben döverim..
Tekvando da derecelerim var..

Ay önceki yorumları okumadan yazmışım.: ))) (okusam da farklı bir şey yazmazmışım)

Bi gülme tuttu. ahahahahahaahahahh

İkisi arasında ayrım yapamadığım noktada yazmamayı tercih ediyorum artık, en son yaptığımda başım ağrımıştı…

Buyucu bir süredir beni es geçiyor konuda... anlamadığım bir sebepten küsmüş sanırım bana.....

Yayik agizlilar diyecektim de dongusel de oyle yapiyormus vazgectim geri aldim sozu....

Anlawmsız.
Çikar çatismasi yasamiyor musun böyle sen, bakim?

Geri