Hangi üye tercihin oyununda ikisi de diyen üye

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Sevdigi iki üyenin yanyana geldiği duruma tepkime olarak ikisi de diyor da olabilir. Benim genelde öyle oluyor.. : )))

Kucukken “anneni mi,babani mi daha cok seviyorsun?” sorusuna da “ikisi” diyen uyedir.Kurnazligi minnaklik zamanlarindan geliyor.

Bknz: Cekirdekten Kurnaz

Oyunun formatı gereği her zaman tek kişi yazarım.. orta yolcu olmadım hiç olmam, kimse aynı değildir.. mutlaka birileri daha fazla sevilir..

Tespit gibi tespitler yalnız... : )
Bence en tehlikelisi bir sayfada art arda adınız yazıldığında her yoruma aynı kişinin cevap vermesi ve her kimle yazılırsanız yazılın katiyen sizi tercih etmemesi, tetikte bekleten nefret.. : ))

Tespit gibi tespitler yalnız... : )
Bence en tehlikelisi bir sayfada art arda adınız yazıldığında her yoruma aynı kişinin cevap vermesi ve her kimle yazılırsanız yazılın sizi katiyen tercih etmemesi, tetikte bekleten nefret.. : ))
Antik çağdan bu yana senin karşında kim olsa seni seçerim :)
Bence tutarlı olmak önemli!

need / .....

Tabikideeeee .....

...... / need

...... başkasını göremedim

need / ......

Herbişeyim .......

..... / need

Herhalde......

diz kapagının güzelligine göre deişir sececegim kişi ^^

üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? tanmyrm diyen kişilere, tanımıyorsan yazma diyor isek… buna da seçemiyorsan yazma demeliyiz……. yazmayın krdşm..
ya da yazın bnne….

Sevdiğim iki üye olunca tercih yapmak yerine ikisi de diyorum :) ama biri diğerinden ağır basınca da tak diye yapıştırıyorum
Keza sevmedim iki üye için de geçerli taktik ..

O oyun neden var mesela

İkisi de sevdiğim üyeyse hiç bulaşmıyorum kskdkddkd çıkıyorum direkt konudan

Aaa bu ben ayrım yapmakta zorlandığımız zamanlarda verilen cevap

Geri