Hangi üye tercihin oyununda ikisi de diyen üye

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Oha yeni konu mu açılmış khkvjvjc

Geçen gün acayip bir eşleşme ile karşılaştım ve dedim ki denize düşen yılana sarılır seçmek durumunda kaldım maalesef keşke ikisi de değil deseydim ama bir taraf vardı ki onu hiç bir kefeye koymam o kadar uzak yani ikisi de değil desem diğerine haksızlık etmiş olacaktım

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
üzül diye yazmıyorum ya :dd
dikkatimi çekti karşımdakini seçmek için benim adımın yazılmasını bekliyolar
Öyle deme, ben duygusal biriyim... Dayanamam kardeşim.. bir ara yoktun, hastayım deyip gelmedin bir süre, foruma bile yazdık.. nerede bu adam diye, seni çok sevdiğimden değil.. insanız işte..

Hayir yani ikisi de degil ya da ikisi de ya da hicbiri ya da hepsi yazinca ne oluyor , basiniz göge mi erio ,s
Ay yazarken başim döndü ,s

Hep birini seçerim en sevdiklerim bile olsa... ama diğerinin kalbini de çok kıramıyorum... bir iki şey yazıyorum yine de ona da.. dünya hassas kalpler için ceh

Ya tek üye seçerim ya da ikisi de seçerim ayıramayacağım biriyse. İkisi de bana hitap etmiyorsa yazmama seçeneğini kullanıyorum.

Bu üyeler ne için tercih ediliyor o da bir karmaşa zaten ben hep seçerken sevdiğim üye olarak seçiyorum..Baktım iki üyede bana hitap etmiyor yazmama seçeneğimi kullanıyorum..Bi de cevap yazarken tabi ki ….. seçiyorum yazanlar var al tepe tepe kullan lan sanki senin sevgine muhtaçız.. .d

Geri