Son bira kaldı, senin için açıyorum şu an, üzdün.konuya bazen bakıyorum
iki kişi var benim adım yazılınca hep karşımdakini seçiyolar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Son bira kaldı, senin için açıyorum şu an, üzdün.konuya bazen bakıyorum
iki kişi var benim adım yazılınca hep karşımdakini seçiyolar
üzül diye yazmıyorum ya :ddSon bira kaldı, senin için açıyorum şu an, üzdün.
Öyle deme, ben duygusal biriyim... Dayanamam kardeşim.. bir ara yoktun, hastayım deyip gelmedin bir süre, foruma bile yazdık.. nerede bu adam diye, seni çok sevdiğimden değil.. insanız işte..üzül diye yazmıyorum ya :dd
dikkatimi çekti karşımdakini seçmek için benim adımın yazılmasını bekliyolar
Hahaha seni seviyoruz ama çok degil yazsaydım bari bugün cok poncik scope üzme.seni çok sevdiğimden değil.. insanız işte..
eyv,Öyle deme, ben duygusal biriyim... Dayanamam kardeşim.. bir ara yoktun, hastayım deyip gelmedin bir süre, foruma bile yazdık.. nerede bu adam diye, seni çok sevdiğimden değil.. insanız işte..
Sırf sen ikisi de değil yaz diye bazı nickleri yazıyorum ahahHahaha seni seviyoruz ama çok degil yazsaydım bari bugün cok poncik scope üzme.
Yeminle diyorum yine bilincli yazmis bana kahkaha atiyorum ...Sırf sen ikisi de değil yaz diye bazı nickleri yazıyorum ahah
Ben de bazen sıkıntı tercihler olunca konudan çıkıyorum yazmadan hdjshdhdYa tek üye seçerim ya da ikisi de seçerim ayıramayacağım biriyse. İkisi de bana hitap etmiyorsa yazmama seçeneğini kullanıyorum.
Harf alayım.Ben de bazen sıkıntı tercihler olunca konudan çıkıyorum yazmadan hdjshdhd
Aaa ben....Ben de bazen sıkıntı tercihler olunca konudan çıkıyorum yazmadan hdjshdhd
Tamam bir dahakine seni eliyorum kral ...;q küsmece yok bak