Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kenan evren'in ruhu sen de vücut bulmuş üstadım.Ben her zaman bir sağdan bir soldan yazarım.. iki kamkiyi aynı yere yazmam..
Forumun atmosferini ölçmek için bu konular önemli..
Angie sevmediği insan olunca konuya cevap vermiyor en doğrusu....@angie de herkese ikisi de yazıyor.. ya birileri ile kavga et, aran bozulsun bir şey olmaz..
Foruma geldiğin günden beri maç kavgası dışında bir aksiyon aldığını görmedik..
Vur, kır, parçala.. bir şey diyen olursa haber ver.
Bak Azem tanımış beni… Az sen de tanı. Sevmediklerimle etkileşime girmem pek. Benle huhatam olma zevkini tattırmam…@angie de herkese ikisi de yazıyor.. ya birileri ile kavga et, aran bozulsun bir şey olmaz..
Foruma geldiğin günden beri maç kavgası dışında bir aksiyon aldığını görmedik..
Vur, kır, parçala.. bir şey diyen olursa haber ver.
Tamam da bu forumda kafes dövüşü yapılmış, birebir odası kurulmuş, sansürsüz bölümler açılmış.. ne kavgalar, aşklar yaşanmış.. herkesle iyi geçinmek zor, düşündürücü..Angie sevmediği insan olunca konuya cevap vermiyor en doğrusu....
Run kan vahşet istiyorTamam da bu forumda kafes dövüşü yapılmış, birebir odası kurulmuş, sansürsüz bölümler açılmış.. ne kavgalar, aşklar yaşanmış.. herkesle iyi geçinmek zor, düşündürücü..
Tamam da bu forumda kafes dövüşü yapılmış, birebir odası kurulmuş, sansürsüz bölümler açılmış.. ne kavgalar, aşklar yaşanmış.. herkesle iyi geçinmek zor,
Tamam da biraz heyecan lazım, yılın enleri bile ne kadar sönük geçti görmüyor musun?Run kan vahşet istiyor