Hangi üye tercihin oyununda ikisi de diyen üye

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
İkisi de değilden daha onur kırıcı değil bence hdjfjhf
Laf sokma itemi olarak hiçbiri de diyebilirsiniz.

Ben her zaman bir sağdan bir soldan yazarım.. iki kamkiyi aynı yere yazmam..
Forumun atmosferini ölçmek için bu konular önemli..

Birini seçsen diğeri trip atıyor. İkisini de seçmesen ikisi de trip atıyor. Aaaaa.

Bu bir oyun degil bence. Bir tur niyet okuma olarak kullaniliyor. Ustteki uye hakkinda/asansor falan. Direkt iletisim kurmaktansa oyun ile gotum gotum yaklasmak icin mukemmel.
Yem atabilirsiniz , tepki olcebilirsiniz , manipüle edebilirsiniz.

beni seçmeyen insanları gördükçe arkada ağlıom............fksgjdfhgf zor teselli ediyorlar beni.. apolitik insanları zaten svmem..... siz de bana bayılmıyosunuzdur eminim tmm.

@angie de herkese ikisi de yazıyor.. ya birileri ile kavga et, aran bozulsun bir şey olmaz..
Foruma geldiğin günden beri maç kavgası dışında bir aksiyon aldığını görmedik..
Vur, kır, parçala.. bir şey diyen olursa haber ver.

• Hehe
Tepkiler: Aze
@angie de herkese ikisi de yazıyor.. ya birileri ile kavga et, aran bozulsun bir şey olmaz..
Angie sevmediği insan olunca konuya cevap vermiyor en doğrusu....

Bak Azem tanımış beni… Az sen de tanı. Sevmediklerimle etkileşime girmem pek. Benle huhatam olma zevkini tattırmam…

• Öpücük
Angie sevmediği insan olunca konuya cevap vermiyor en doğrusu....
Tamam da bu forumda kafes dövüşü yapılmış, birebir odası kurulmuş, sansürsüz bölümler açılmış.. ne kavgalar, aşklar yaşanmış.. herkesle iyi geçinmek zor, düşündürücü..

Tamam da bu forumda kafes dövüşü yapılmış, birebir odası kurulmuş, sansürsüz bölümler açılmış.. ne kavgalar, aşklar yaşanmış.. herkesle iyi geçinmek zor, düşündürücü..
Run kan vahşet istiyor

• Kahkaha
Run kan vahşet istiyor
Tamam da biraz heyecan lazım, yılın enleri bile ne kadar sönük geçti görmüyor musun?
Milletin libido düşük bu ara, mevsimsel mi nedir, forum flörtü bile yok uzun zamandır.. gizli gizli olanlar bile kulağımıza gelirdi.. herkes kabuğuna çekildi, ekonomik kriz herkesi vurmuş :) 35 yaşın altında insan kalmadı.. herkes birbirinin eski ya da yeni kamkisi ya da manitosu..
Ve evet, seyirci kan görmek istiyor :)

Forumda en sevdiğim konu.. bazı iki nickleri özel olarak yazıyorum..
İkisi de değil diyen görünce kahkaha atıyorum..
Ve asla ikisi demem, seçerim birisini.. ben seçilmeyince üzülüyorum arkadaşlar....

Geri