Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
@Nyctophilia benim beyanimi neden bu kadar merak ediyorsun mesela anlatır mısın biraz ?
Beyanim sana ne katacak ?Genel olarak meraklı bi insanım.
Bazen hafif bazen delirmiscesine.
Neden uzattığınız da merakıma eklendi mesela.Sevdiceklerini koruma konusun )da sertlerdir belki ya sa başka bir şey.
Acaba ne?
Beyanim sana ne katacak ?
Merakin umurumda mi gerçekten ?Merakımı giderecek
Merakin umurumda mi gerçekten ?
Rica ederim baştan anlayacağın şeyleri sonda anlayan sensen bu senin problemin sen pskolog değilsin teşhis koymak doktorların işi eger illa bir teşhis koyacağım diyor isen lütfen kendinden başla."Merakin umrumda değil, bir daha bir şeyimi merak etme"
Cevabı bir seçenekti.
5 mesaj atmayı seçmeniz psikoloji ilmi açısından düşündürücü yine de teşekkürler.
Rica ederim baştan anlayacağın şeyleri sonda anlayan sensen bu senin problemin sen pskolog değilsin teşhis koymak doktorların işi eger illa bir teşhis koyacağım diyor isen lütfen kendinden başla.
Ben sen yokmuşsun gibi takılıyorum burda ve senin zerre birşeyini merak etmiyorum sendeki bu saçma merakta onlardan birisi.
Mutlu kal
Sürekli bazi oyunlarda karakterlere teşhis koyuyorsunuz şahit oldum psikolojik sorunlarinizi düzeltmeden böyle bir dal ile ilgilenmeniz de ayrıca tezat bir durum. Ters köşe ile insanları yokluyor olabilirsiniz bu sizin için bir oyun haline gelmiş olabilir ama ben bundan haz almıyorum.Sizi merak ettiğime dair bir ifadem bulunmuyor.
Cümlenizi merak ettiğimi ifade ettim.
Psikolog olduğumu belirttiğim bir ifade bulunmuyor, psikoloji ile ilgilenmek üzerine bir ifadem mevcut.
Teşhis hiç yok ama Türkçe dersi veren kurumlar olabilir.
Mutlu kalın ya da kalmayın; banane.
İlk cümledeki merakimin hedef noktası üzerine bir atıf.
Senin işin zor, şimdi daha iyi anlıyorum neden hala evlenemiyorsun.Doğru olabilir.
Gözlemlerim bana bunu düşündürüyor.
Sana güvenince böyle oluyor. Şimdi anladım ki, senin ipin ile kuyuya inilmezmiş. Hani bana Ukraynalı bir güzel bulacaktın?Senin işin zor, şimdi daha iyi anlıyorum neden hala evlenemiyorsun.
Oblar da sert erkekleri seviyorlar, yani gene şansın yok. Sen en iyisi bir Suriyeli veya Afgan hatun ara onlar yumuşak erkekleri seviyormuş.Sana güvenince böyle oluyor. Şimdi anladım ki, senin ipin ile kuyuya inilmezmiş. Hani bana Ukraynalı bir güzel bulacaktın?
Kapan götürmüş, Aradan kaç sene geçti? Zamanında ayarlayacaktın.Oblar da sert erkekleri seviyorlar, yani gene şansın yok. Sen en iyisi bir Suriyeli veya Afgan hatun ara onlar yumuşak erkekleri seviyormuş.
Sürekli bazi oyunlarda karakterlere teşhis koyuyorsunuz şahit oldum psikolojik sorunlarinizi düzeltmeden böyle bir dal ile ilgilenmeniz de ayrıca tezat bir durum. Ters köşe ile insanları yokluyor olabilirsiniz bu sizin için bir oyun haline gelmiş olabilir ama ben bundan haz almıyorum.
Netlik adina şunu yazabilirim ki sizi sevmiyor ve zerre birşeyinizi merak etmiyorum peki bu kavram sizde neden yok ? Sevdiklerinize yönelseniz onlardan her cevabı alabilirsiniz bu kadar kendinden uzak ayni anda kendini çok seviyormus gibi yapan birine bişey açıklamak yada merakini gidermek istemiyorum. Başta rahat bırakır misin dediğim cümlenin tam olarak neresini anlamadin ?
Ve benim nazarimda gerçekten yoksunuz MURAT BEY istirham ediyorum alintilamayin hoşuma gitmiyor.