Psinoza
Bronz Üye
bak bu konu güzel ve güncel.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Küçük yaşta özel eğitimler verilmeli bence
ben hangi kategori sence, aşko tarafımı es gecme.Sertlik biraz güç ve otorite motifi gibi algılanıyor. Kadın da kendi güçsüz hissini sert erkekle kamufle etmek istiyor. Biraz bundan ama o sert erkek isterimler eskide kaldı. Erkolarımız piremsesleşti biraz maalesef…
Ne yapsak yaranamıyoruz Allah da bizi davul etsin, elinize tokmağı versin, siz vurun biz gerilelim,siz vurun biz gerilelim ancak yaranırız belki. Gerildim bak iyi mi.Sertlik biraz güç ve otorite motifi gibi algılanıyor. Kadın da kendi güçsüz hissini sert erkekle kamufle etmek istiyor. Biraz bundan ama o sert erkek isterimler eskide kaldı. Erkolarımız piremsesleşti biraz maalesef…
Ne sert ne yumusak…ben hangi kategori sence, aşko tarafımı es gecme.
yumuşak yerine daha zarif bir kelime bulamadın mı.Ne sert ne yumusak…
Eveeeettttyumuşak yerine daha zarif bir kelime bulamadın mı.
duygusal bir top mu demek istedin?
Dolunay uyutmadı bizi. Kalktık foruma girdik.Ben de duygusalım ve başıma ağrı giriyo dolunaylarda. Hha görmesin ama öyle gerçekten
Cidden sen napıyorsun. Yarın iş yok herhalde hdjdjDolunay uyutmadı bizi. Kalktık foruma girdik.
Var. Uyku tutmuyor.Cidden sen napıyorsun. Yarın iş yok herhalde hdjdj
Lol?Var. Uyku tutmuyor.
Ben uyku tutmayınca arabesk radyo açıyorum. Ninni gibi hemen dalıyorum. HdjdjVar. Uyku tutmuyor.
Sen lole ne zaman başladın? Pc açarsam hiç uyuyamam…