Halkımız sert erkeklerden hoşlanıyor!

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Genel olarak meraklı bi insanım.
Bazen hafif bazen delirmiscesine.
Neden uzattığınız da merakıma eklendi mesela.Sevdiceklerini koruma konusun )da sertlerdir belki ya sa başka bir şey.
Acaba ne?
Beyanim sana ne katacak ?

"Merakin umrumda değil, bir daha bir şeyimi merak etme"

Cevabı bir seçenekti.
5 mesaj atmayı seçmeniz psikoloji ilmi açısından düşündürücü yine de teşekkürler.
Rica ederim baştan anlayacağın şeyleri sonda anlayan sensen bu senin problemin sen pskolog değilsin teşhis koymak doktorların işi eger illa bir teşhis koyacağım diyor isen lütfen kendinden başla.
Ben sen yokmuşsun gibi takılıyorum burda ve senin zerre birşeyini merak etmiyorum sendeki bu saçma merakta onlardan birisi.
Mutlu kal

Serçenin yazdığını anlamamak da ne bileyim kjkjkjkjkjkj

Rica ederim baştan anlayacağın şeyleri sonda anlayan sensen bu senin problemin sen pskolog değilsin teşhis koymak doktorların işi eger illa bir teşhis koyacağım diyor isen lütfen kendinden başla.
Ben sen yokmuşsun gibi takılıyorum burda ve senin zerre birşeyini merak etmiyorum sendeki bu saçma merakta onlardan birisi.
Mutlu kal

Sizi merak ettiğime dair bir ifadem bulunmuyor.
Cümlenizi merak ettiğimi ifade ettim.
Psikolog olduğumu belirttiğim bir ifade bulunmuyor, psikoloji ile ilgilenmek üzerine bir ifadem mevcut.
Teşhis hiç yok ama Türkçe dersi veren kurumlar olabilir.

Mutlu kalın ya da kalmayın; banane.
İlk cümledeki merakimin hedef noktası üzerine bir atıf.

Adam piyonu kaç hamle sonra vezir yaparım diyor siz hala tehlikedeki atınızın peşindesiniz.

Doğru olabilir.
Gözlemlerim bana bunu düşündürüyor.

Sizi merak ettiğime dair bir ifadem bulunmuyor.
Cümlenizi merak ettiğimi ifade ettim.
Psikolog olduğumu belirttiğim bir ifade bulunmuyor, psikoloji ile ilgilenmek üzerine bir ifadem mevcut.
Teşhis hiç yok ama Türkçe dersi veren kurumlar olabilir.

Mutlu kalın ya da kalmayın; banane.
İlk cümledeki merakimin hedef noktası üzerine bir atıf.
Sürekli bazi oyunlarda karakterlere teşhis koyuyorsunuz şahit oldum psikolojik sorunlarinizi düzeltmeden böyle bir dal ile ilgilenmeniz de ayrıca tezat bir durum. Ters köşe ile insanları yokluyor olabilirsiniz bu sizin için bir oyun haline gelmiş olabilir ama ben bundan haz almıyorum.

Netlik adina şunu yazabilirim ki sizi sevmiyor ve zerre birşeyinizi merak etmiyorum peki bu kavram sizde neden yok ? Sevdiklerinize yönelseniz onlardan her cevabı alabilirsiniz bu kadar kendinden uzak ayni anda kendini çok seviyormus gibi yapan birine bişey açıklamak yada merakini gidermek istemiyorum. Başta rahat bırakır misin dediğim cümlenin tam olarak neresini anlamadin ?

Ve benim nazarimda gerçekten yoksunuz MURAT BEY istirham ediyorum alintilamayin hoşuma gitmiyor.

Sana güvenince böyle oluyor. Şimdi anladım ki, senin ipin ile kuyuya inilmezmiş. Hani bana Ukraynalı bir güzel bulacaktın?
Oblar da sert erkekleri seviyorlar, yani gene şansın yok. Sen en iyisi bir Suriyeli veya Afgan hatun ara onlar yumuşak erkekleri seviyormuş.

Ben sevmediğim ilgilenmediğim insanların kelimeleri ve cümlelerini merak etmiyorum mesela noktadan ibaretler….:)

Oblar da sert erkekleri seviyorlar, yani gene şansın yok. Sen en iyisi bir Suriyeli veya Afgan hatun ara onlar yumuşak erkekleri seviyormuş.
Kapan götürmüş, Aradan kaç sene geçti? Zamanında ayarlayacaktın.
Kendine buldun mu?

Sürekli bazi oyunlarda karakterlere teşhis koyuyorsunuz şahit oldum psikolojik sorunlarinizi düzeltmeden böyle bir dal ile ilgilenmeniz de ayrıca tezat bir durum. Ters köşe ile insanları yokluyor olabilirsiniz bu sizin için bir oyun haline gelmiş olabilir ama ben bundan haz almıyorum.

Netlik adina şunu yazabilirim ki sizi sevmiyor ve zerre birşeyinizi merak etmiyorum peki bu kavram sizde neden yok ? Sevdiklerinize yönelseniz onlardan her cevabı alabilirsiniz bu kadar kendinden uzak ayni anda kendini çok seviyormus gibi yapan birine bişey açıklamak yada merakini gidermek istemiyorum. Başta rahat bırakır misin dediğim cümlenin tam olarak neresini anlamadin ?

Ve benim nazarimda gerçekten yoksunuz MURAT BEY istirham ediyorum alintilamayin hoşuma gitmiyor.

Psikologa gittiğimi ifade ettim fakat psikolojik sorunlarım olduğunu ifade etmedim.
Psikoloji okumak için temiz bir psikolojiye sahip olma şartı da yoktur; Şizofren de olsanız, tercih edebilirsiniz.
Teşhis melesi,bir hayvana bile internet üzerinden koymam.
Kan kusan birine "Bu bir akciğer kanseri semptomuymuş, Dr. Git bi görün " demek ile "Sen Akciğer kanserisin, şu ilaclari kullan vb." Demek arasında uçurum vardır.

Ben de netlik olarak yazabilirim ki sevmediklerim de dahil keyfim ve arzuma göre kural da seven biri olarak her şeye dahil olabilirim .

Yine bir anlam dersi olarak
"rahat bırakır misin " ifadesi sizi genel olarak rahatsız eden biriymisim anlami cikarir. Uyun cevap "Sizden hazzetmiyorum bir daha bana soru sormayın " olmaliydi.

Cehaletlerinizi giderdiğim için rica ederim.

Geri