Halkımız sert erkeklerden hoşlanıyor!

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
angie'de konu ne olursa olsun fark etmez, sürekli dolunay, yarım ay, en uzun gece 21 Aralık, yok Med cezir oldu, gökkuşağı çıktı diyor..
Şu motivasyon kaynağına bayılıyorum..

Eee öyle ama. Dolunay yokken şeker gibi insanım jfjfj

Terbiyesiz esprilerimi saklamam gerek..

Aslında toplum yapısı olarak öyleyiz. Erkek ya da kadın fark etmeksizin bizler kibar ve naif insanları saf ve çabuk kandırılacak tip olarak gördüğümüz için ilgimizi çekmez. Halbuki tam tersi durumlar yaşanabiliyor.

Kadın her ne kadar sert erkek istediğini dile getirse de kendisi de tartışma anında yapılan bir çağırma durumunda ve erkeğin sert yönünü göstermesi durumunda “hanzo, kro, sen bana bağıramazsın vs vs“ gibi karşıdaki erkeği daha da tahrik edici sözler kullanabiliyor. Sertlik bu mu budur elbetteki hayır sertlik evin içerisindeki kadınına kibar ve naif davranıp, dışarıya sert olmaktır ancak biz bu ayrımı yapamıyoruz.

Kadınlar için de aynı durum söz konusudur. Kadın dışarıya naif ve kibar görünüp evin içerisinde huzursuzluk yaratıyorsa yine aynı şeyler geçerlidir.

Averaj Türk kadını Tayyip Erdoğan tipi erkek sever;
Uzun boy
Yakışıklı da değil, tipsiz de değil.
Güç
Para
Hanımcılık
Despotizm
Başarılar, averaj Türk kadınının kalbine girdiniz.

Beni rahat bırakır mısın....

Ne münasebet.
Herkese açık bir alanda yazdığınız mesajın manasını merak ediyorum.
Sadece Belirli kişiler mesajlarima yazsin diyorsaniz sadece o belirli kişilere DM atmanız gerekiyor. Herkese açık yerde herkesin kurala uygun her şeyi sorma hakkı var.
Ne konuda sertler ve çok mu sertler?
Açıklama yapmak istemiyorum cevabı zor değil.

Geri