Haber Halka Arza Açılacak Şirketler (Genel)

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
çevremde gün boyu ellerinde telefon sabahtan akşama kadar borsa konuşurlardı, uzun bir süredir kimse konuşmuyor kimse.

Bu hafta önce Mario Draghi'nin Ab'nin Çin ve Abd karşısındaki durumunu yansıttığı raporu ardından da Financial Times'ın Çin start-up ekosisteminin çökmesi temalı yazısı bence okunmaya değer. Biz hayali bir şahlanış balonunun içerisine hapsedilmişken dünya enteresan bir noktaya doğru gidiyor. Aşağıya FT'nin Çin yazısı ile alakalı tweet zincirini ekliyorum. Meraklı arkadaşlara tavsiye ederim.

Diğer konuya eklemiştim ama orada pek alakalı olmadı. Burada dursa daha iyi olur.

Bu işleri iki senedir bırakmıştım, en son eşim ALTNY al mutlaka demişti onu aldım kaldı öyle bu işlerden hiç kar edemedim.

SPK'dan Bin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri AŞ halka arz onayını verdi. #binbn

IMG_8534.jpeg

@climax sen katılıyor musun binbin arzına doktor : dd

100 milyon etmeyen şirketi 10 milyar pd ile arz ediyorlar. Arz olan şirket RTE’nin kuzenleri, arz eden aracı kurum da Cem Okullu’nun Bulls yatırımı. İnsan niyetini böyle de açık açık belirtmez ki : dd

Katmer olduk;

BIST100 günü (%3,62)338,35 puan düşüşle 9.012,87 puandan kapattı(Foreks Haber Anketi -71,22), işlem hacmi 83,6 milyar TL

@climax sen katılıyor musun binbin arzına doktor : dd

100 milyon etmeyen şirketi 10 milyar pd ile arz ediyorlar. Arz olan şirket RTE’nin kuzenleri, arz eden aracı kurum da Cem Okullu’nun Bulls yatırımı. İnsan niyetini böyle de açık açık belirtmez ki : dd
Bi de ben biniyim demiş adamlar. Ne katılacam

Dönemsel düşüş + Savaş etkisi. Sağlam kâğıtları ucuza kaptırmayın. Boş kağıtlardan kurtulun. Panik her zaman büyük yatırımcıya kazandırır. Biz küçük yatırımcıyız. Onlar bizden kazanır. Kazandırmayalım.

Dönemsel düşüş + Savaş etkisi. Sağlam kâğıtları ucuza kaptırmayın. Boş kağıtlardan kurtulun. Panik her zaman büyük yatırımcıya kazandırır. Biz küçük yatırımcıyız. Onlar bizden kazanır. Kazandırmayalım.
ben yeni girdim girdikten 1 hafta sonra düştü boş kağıtlar dediklerim kazandırıyor şu an sağlam firmalar çöküşte anlayamadım -_-

Geri