Haber Halka Arza Açılacak Şirketler (Genel)

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
@No Pasaran darphane altın sertifikası hakkında ne düşünüyorsun. araştırmışsındır sen.

@No Pasaran darphane altın sertifikası hakkında ne düşünüyorsun. araştırmışsındır sen.
Takip edebiliyorsan güzel bir uygulama. Ama Kapalıçarşı’daki fiyatlar ile bazen makas oluşabiliyor. Alırken ve satarken dikkatli olmak gerekiyor. Kısa-orta vade için, al-sat yapıyorsan iyi bir uygulama. Komisyonlar çok uygun. Stopaj yok. Ama uzun vade tutuyorsan(ki zaten kısa ve orta vade için fiziki altın almak çok mantıklı değil) ve saklama problemin yoksa uygulamaya pek gerek yok, fiziki de olabilir. Ben hiç alıp satmadım. Ama belki başka zaman. Endeks 8700-8800 bandında biste ağırlık verdim, pozisyon artırdım. Dibi gördük diye düşündürüyorum, ters köşe olmayız umarım : dd

Abi salak bişey bu. Kafasına göre grafiği var. altın yükseliyor bu düşüyor bazen.
Abi bakış açına bağlı o. Bazen düşüyor olabilir ama bazen yükseliyor da. Örneğin şu an kapalı çarşı fiyatı ile arasında 200 lira civarında fark var ve daha pahalı. Elinde altıns1 bulunan adam için çok iyi, daha yüksekten satabiliyor. Veya düşüyorsa da daha ucuzdan alabilir. Sonuçta o makas bir şekilde kapanacak, öyle yada böyle dengeye ulaşacak. Ben pek takip emiyor veya alıp satmıyorum ama sanırım piyasada belirsizliğin yoğun olduğu zamanlarda bu makas oluyor. BİST’in sert düşeceği, shortların piyasayı silip süpürdüğü ortamlarda stop olanların önemli bir kısmı parayı altıns1’e park ediyor. BİST’in dibi gördüğünü ve döneceklerini anladıklarında da satıp tekrara yüksek getiri getirebileceğini düşündükleri hisse senetlerine geçiyorlar. Aradaki makasın oluşma sebeplerinden biri bu olabilir. Başka sebep varsa bilmiyorum.

Abi bakış açına bağlı o. Bazen düşüyor olabilir ama bazen yükseliyor da. Örneğin şu an kapalı çarşı fiyatı ile arasında 200 lira civarında fark var ve daha pahalı. Elinde altıns1 bulunan adam için çok iyi, daha yüksekten satabiliyor. Veya düşüyorsa da daha ucuzdan alabilir. Sonuçta o makas bir şekilde kapanacak, öyle yada böyle dengeye ulaşacak. Ben pek takip emiyor veya alıp satmıyorum ama sanırım piyasada belirsizliğin yoğun olduğu zamanlarda bu makas oluyor. BİST’in sert düşeceği, shortların piyasayı silip süpürdüğü ortamlarda stop olanların önemli bir kısmı parayı altıns1’e park ediyor. BİST’in dibi gördüğünü ve döneceklerini anladıklarında da satıp tekrara yüksek getiri getirebileceğini düşündükleri hisse senetlerine geçiyorlar. Aradaki makasın oluşma sebeplerinden biri bu olabilir. Başka sebep varsa bilmiyorum.
Maksat komisyon yada makassa, onsla paha biçilen coinler var. Birebir. Yedi yirmidört.

SPK Çağdaş Cam ve Sümer Varlık halka arzlarına onay verdi.

IMG_0064.jpeg

Altından devam borsa duruyor kenarda bakalim

Çağdaş Cam bireysele eşit dağılım olacak. O nedenle katılmamazlık olmaz. Talep toplama tarihleri belli oldu.

Sümer Varlık ise taslak izahnamesine göre eşit dağılım olacak deniyor. Onaylı izahname çıktıktan sonra detaylar belli olur.

IMG_0129.jpeg

Bin lira yükselmiş aman da aman )

Çağdaş cam saat 1 de bitiyor. Almak isteyen varsa bilgisine…

Sümer Varlık Yönetimi Halka Arz Hap Bilgileri #smrva

Talep Toplama Tarihleri 12-13 Aralık
(10.30-13.00 Hisse Alır Gibi)
Arz Fiyatı 22 TL
Arz Büyüklüğü 616.000.000 TL
Katılım Endeksine Uygun Değil
Halka Arz Yöntemi Tamamı Eşit

halka arz toplayan bir no pasaran kaldı.

Entraya bak kırmızı yanıyor

Buna katılmayacağım. Pahalı bir arz.
:emoji_point_down:

Armada Gıda halka arz oluyor. #ARMGD
Talep Toplama Tarihleri: 25-27 Aralık
Fiyat: ₺40,00
Satılacak Lot: 54.996.000
Halka Arz Büyüklüğü: ₺2.199.840.000
Dağıtım Yöntemi: Bireysele Eşit

IMG_0457.jpeg

Yok milyonlar yatırmıyorsan veya milyarlar bsjdkdkdkkdkdkdk heralde yani bence hdkdkdkkd
Neyse ben küçük yatırımcıyım xd 100 tl attım bakalım hsjdjdjjddk
ad.fçhjad.fkhadfhk
risk bana göre değil ben yatırımcı olamam
benim olayım garanti

Geri