Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kripto para. Holo vs. Fıtrat değişir sanma.çevremde gün boyu ellerinde telefon sabahtan akşama kadar borsa konuşurlardı, uzun bir süredir kimse konuşmuyor kimse.
Bundan uzak durulmalı. Kesinlikle katılmayacağımSPK'dan Bin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri AŞ halka arz onayını verdi. #binbn
Ekli dosyayı görüntüle 101760
Bi de ben biniyim demiş adamlar. Ne katılacam@climax sen katılıyor musun binbin arzına doktor : dd
100 milyon etmeyen şirketi 10 milyar pd ile arz ediyorlar. Arz olan şirket RTE’nin kuzenleri, arz eden aracı kurum da Cem Okullu’nun Bulls yatırımı. İnsan niyetini böyle de açık açık belirtmez ki : dd
ben yeni girdim girdikten 1 hafta sonra düştü boş kağıtlar dediklerim kazandırıyor şu an sağlam firmalar çöküşte anlayamadım -_-Dönemsel düşüş + Savaş etkisi. Sağlam kâğıtları ucuza kaptırmayın. Boş kağıtlardan kurtulun. Panik her zaman büyük yatırımcıya kazandırır. Biz küçük yatırımcıyız. Onlar bizden kazanır. Kazandırmayalım.
ben yeni girdim girdikten 1 hafta sonra düştü boş kağıtlar dediklerim kazandırıyor şu an sağlam firmalar çöküşte anlayamadım -_-