Sade
Elmas Üye
- Web sitesi
- www.youtube.com
Eee durumlar ne..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sana ne yahu durumlardanEee durumlar ne..
Finansallarını kabaca inceledim. Temel tarafta karlılığı oldukça düşük. Yürütürler yürütmezler bilemem elbette. Katılmayacağım.SPK, Dct Trading halka arzına onay verdi.
- Toplam Lot: 37.500.000 Lot
- Lot Fiyatı: 14.00₺
- Halka Arz Büyüklüğü: 525.000.000₺
Ekli dosyayı görüntüle 100209
Bedelsiz algısı bence sona erdi. Olumlu etki yapacağını sanmıyorum. Sasa bedelli sermaye artışı başvurusunu da pay satışı sonrası yapmıştı. Yani büyük oranda bu algıyı da fiyatladı.Sasa ve coca cola bedelsizleri onaylanmış. Yatırımcısına hayırlı olsun.
Sasa fiyatlamış olabilir de ccola için olumlu olur diye düşünüyorum. Sasa ve hektaştan uzak duruyorum ben. Ccola vardı bende. Ekleme yapabilirim duruma göre.Bedelsiz algısı bence sona erdi. Olumlu etki yapacağını sanmıyorum. Sasa bedelli sermaye artışı başvurusunu da pay satışı sonrası yapmıştı. Yani büyük oranda bu algıyı da fiyatladı.
al kızBen dokunmuyorum zengin olursam forumu alacağım uzun vade planlarım var .d