Haber Halka Arza Açılacak Şirketler (Genel)

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
dün bizim arkadaşlar borsada en fazla 13 taban muhabbeti yapıyordu, müdür yüksek miktarla girecekti buralardan. bjk batmış zaten milleti batırmasınlar : /
Serdar efendi Serdar efendi kendine gel besmele çek !
(seneye sen bittin:p)

Geçen son iş günü vedalaşmıştım her ikisi ile, bakalım Altınaydan umutluyum senden ötürü.p
Halka arz olarak değil de duruma göre kırıldığı yerden biraz yüklü girebilirim. Ama izleyeceğim. İzahnamesi çok hoşuma gitti. Açıkçası yükselmesini pek istemem o nedenle. : d

Halka arz olarak değil de duruma göre kırıldığı yerden biraz yüklü girebilirim. Ama izleyeceğim. İzahnamesi çok hoşuma gitti. Açıkçası yükselmesini pek istemem o nedenle. : d
Paşama bak sen züğürt dedik adama yüklü diyor, izahname diyor finansal dillere bak hele jkjkljdlk
Tahtası bol olsun ahaha

bu sefer kesin olarak halka arz furyası bitti diyebiliriz sanırım. güvenilir hisselerden devam.

Bugün ilk işlem günü ve şu ana kadar yaklaşık 240.000 lot el değiştirmiş. Altı üstü 35 TL kar için. 1 bardak çay parası etmez ama millet satıyor. Çok ilginç gerçekten.
IMG_2814.jpeg

Lot mot anlamam. Ekonomist olduğum için ekonomiyi bilmem.

Tutarım ben bunu bir 10 sene. Öyle doğdu içime. İçgüdüsel olarak öylesinin daha makul olduğunu düşünüyorum.

Biraz daha alamıyor muyuz? 11 ne ya.

#hrket varmış. no pasaran ses ver.

#hrket varmış. no pasaran ses ver.
8 milyar pd ile işleme açılıyor. Arz büyüklüğü bence fazla bir taşımacılık şirketi için. Çarpanları fena görünmüyor. Şirketin arzdan elde edeceği geliri kullanacağı alan büyük oranda ileriye yönelik. Katılmak isteyen 7-8 lot başvursa yeterli. Ben katılmıyorum. Özel bir yanı yok benim için. Ama mesela altınay farklı biraz. 2 roket yaptım diye kap atsa millet atlar hemen : dd

Özyaşar Tel halka arz oluyor. #OZYSR
Talep Toplama Tarihleri: 23-24 Mayıs
Fiyat: ₺28,00
Satılacak Lot: 31.200.000
Halka Arz Büyüklüğü: ₺873.600.000
Dağıtım Yöntemi: Eşit Dağıtım

IMG_4697.jpeg

Onur Yüksek Teknoloji halka arz oluyor. #ONRYT
Talep Toplama Tarihleri: 22-23 Mayıs
Fiyat: ₺49,50
Satılacak Lot: 19.730.000
Halka Arz Büyüklüğü: ₺976.635.000