Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sorumun cevabını alamadım tskederim.. zhhxznLilak ilk günden bozmuş diyorlar doğru muu..
Bozdu ama tavan tekrardan. Kim satıyor bilmiyorum. Kağıtlarda yüklü bir el değiştirme var. saat 12.56 itibariyle 3.2 milyar tl ile işlem hacmi en yüksek olanı.Sorumun cevabını alamadım tskederim.. zhhxzn
Şu ana kadar çıkanlar arasında #altny en çok dikkatimi çeken. Özel olarak takip edeceğim.Almadıkça çıkıyor sürekli.. :dd
Almadım belki yarın alırım..Şu ana kadar çıkanlar arasında #altny en çok dikkatimi çeken. Özel olarak takip edeceğim.
Ben almadım. İzahnamesi b.k gibiydi. 4.15 milyar TL arz gelirinin 3.2 milyarı şirket ortaklarının cebine gidiyor. Kalanı ise mağaza açılışı, işletme sermayesi filan. Gelişim filan ileriye yönelik bir şey yok. SPK nasıl onay veriyor böylelerine anlamak da güç. Neyi referans alıyorlar acaba.İns kimse Koton vs almamistir, bugünkü acilanlardan da 30 , 30 aldim bakalim
dün bizim arkadaşlar borsada en fazla 13 taban muhabbeti yapıyordu, müdür yüksek miktarla girecekti buralardan. bjk batmış zaten milleti batırmasınlar : /Olsunnnnnnnnnnn feda dedim ben kcjxjd