"Borsa soygun yeri rererö", "Malınıza sahip çıkın zart zurt", "KY soyuluyor, SPK neden müdahale etmiyor falan filan" muhabbetleri mi başlayacak yani?Esas borsacılık şimdi başlıyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
"Borsa soygun yeri rererö", "Malınıza sahip çıkın zart zurt", "KY soyuluyor, SPK neden müdahale etmiyor falan filan" muhabbetleri mi başlayacak yani?Esas borsacılık şimdi başlıyor
Ahah silkelenen kim varsa göreceğiz : dd"Borsa soygun yeri rererö", "Malınıza sahip çıkın zart zurt", "KY soyuluyor, SPK neden müdahale etmiyor falan filan" muhabbetleri mi başlayacak yani?
Öyle deme ya. Kap fetişistleri var. Mahalle bakkalı ölçeğinde şirketler anca 8-10 sakız alınacak tutarları Kap bildirisi olarak duyurunca bizim herbiri birer Warren Buffett olan borsa yatırımcılarımız altına hücum eder gibi hisseye hücum ediyor. Ortalık sahte şeyh gibi sahte borsa üstadı kaynıyor. Rüzgar ters yönden estiğinde "Kap mağdurları zart zurt" nevinden bir mağdur grubunun mağduriyetleri bizim vergilerimizle giderilmesin de ne yaparlarsa yapsınlar.Ahah silkelenen kim varsa göreceğiz : dd
Soyan var mı var ama ona da kimin ne olduğunu iyi araştırmak gerekiyor.
Geçenlerde merak ettiğim bir şirketin(AKFYE) 200 sayfaya yakın faaliyet raporunu okudum. Her şey çok güzel gidiyor, yabancı ortak edinmiş sonra geri çıkarmış filan derken hakkında çıkan haberlere baktım. Meğer yabancı ortak da kendisiymişm: dd Man adasından çıkmış adam. Şimdi böyle bir şirket iş alımına dair 50 tane de KAP atsa girer misin? Ben girmem mesela. Adam sonra silkeleyince aklı aveller yavrusunu kartal kapmış Fatma Girik gibi feryat figan…
2 halka arza girdim . Girmeye devam edenlere kolay gelsin . Tüpraş, aselsan, eregli, ford .... yeter . Altın için alım fırsatı
Nasıl ya? Aeg ayfon kullanmıyor mu? Naptın olm ayfonu halka mı arz ettin?
Google chrome’dan İşbank’ın sitesine gir. Başvuruyu oradan yap. Benzer sorunu bazı ziraat hesaplarında da yapıyor.İş bankasından neden alamıyorum ben..
1 tane beton olsun :d yasa geçti geçiyorneredeyse tamamen enerjiye geçmiş durumdayım. doğru mu ettim yanlış mı bilmiyorum. nasip...
bi tane var da artırsam mı bilemedim. korkuyorum aeg... anlıyor musun..1 tane beton olsun :d yasa geçti geçiyor
Benim de sorunum bu. Ya direkt enerji yada dolaylı yoldan enerjiye bağlı sektörlerdeyim. Portföyü çeşitlendirmek gerekiyor. Sektör krize girse bile diğerleri amorti edebilmeli. Hoş gerçi 4-5 firma var portföyümde.neredeyse tamamen enerjiye geçmiş durumdayım. doğru mu ettim yanlış mı bilmiyorum. nasip...