- Web sitesi
- www.instagram.com
Ben karla sattimmm hahaha guzel kar hemdeAyvayı yediniz nerden baksan 100-200tl kardan zarar hahahah
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben karla sattimmm hahaha guzel kar hemdeAyvayı yediniz nerden baksan 100-200tl kardan zarar hahahah
Borsada batan şirketler,,Perşembe reederi satayım.
Bir sey degildir. Lot degisimi olmus. Feyk atiyorlar..Reederde bi salladı kendini..
Gesan yeni iş ilişkisi diye KAP attı, ona rağmen 3 gündür kesintisiz düşüyor. 2 defa devre kesti. İştiraki olan firma kendisini geçecek neredeyse. İnsanın sabrıyla böyle oynayan bir de SMARTG var. Bakalım nereye varacak. Enerjide yükselmeyen bu ikisi kaldı neredeyse.canım tüpraş canım gesan beni çok mutlu etti bu hafta.. adgyo da nanay oldu. baya zararımız var üf.
Gesan 110lara cikti ama hafif dususunu bugunku dususle iyice taclandirdi. Ben cikmadim hala. Suan cikmayi da dusunmuyorum. Zaten istiraki olan europower kendisinin 2 kati:d bir sekilde yukselecektir. Bekliyoruz.Gesan yeni iş ilişkisi diye KAP attı, ona rağmen 3 gündür kesintisiz düşüyor. 2 defa devre kesti. İştiraki olan firma kendisini geçecek neredeyse. İnsanın sabrıyla böyle oynayan bir de SMARTG var. Bakalım nereye varacak. Enerjide yükselmeyen bu ikisi kaldı neredeyse.
Ya tüm haberler ve gelişmeleri olumlu gördüm. Böbreğini sat gir gibi bir düşünceye girdim. Ama neyse dedim, böbrek kalsın şimdilik, bir şeyler ateşledim. Beklemedeyim bakalım : ddGesan 110lara cikti ama hafif dususunu bugunku dususle iyice taclandirdi. Ben cikmadim hala. Suan cikmayi da dusunmuyorum. Zaten istiraki olan europower kendisinin 2 kati:d bir sekilde yukselecektir. Bekliyoruz.
kaptık hemen
Esas borsacılık şimdi başlıyorPiyasadaki para bolluğu artık suyunu çekti ve Borsa da normal seyrine döner yakında. Önceki akıl almaz ve mantığa sığmaz çıkışları artık beklemeyin. Sağlamcı olmaya başlayın.