Haber Halka Arza Açılacak Şirketler (Genel)

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Perşembe reederi satayım.
Borsada batan şirketler,,

Abana Elektromekanik,
Aktaş Elektrik,
Alfa Menkul Değerler,
Apeks Dış Ticaret,
Arat Tekstil,
Asil Çelik,
Birlik Tütün,
Çukurova Elektrik,
Demirbank,
EGS Egeser,
EGS Finansal Kiralama,
EGS Holding,
Emek Sigorta,
Emsan Beşyıldız,
Emsan Paslanmaz Çelik,
Esbank,
Facto Finans,
Gorbon Işıl,
Gümüşsuyu Halı,
İhlas Finans,
İktisat Finansal Kiralama,
İntermedya Yayıncılık,
Kepez Elektrik,
Koniteks Tekstil,
Koruma Tarım,
Köytaş Tekstil,
Lio Yağ,
Marmara Bank,
Medya Holding,
Meges Moya,
Mensucat Santral,
Metaş,
Mudurnu Tavukçuluk,
Nasas,
Nergis Holding,
Polylen İplik,
Rabak,
Raks Ev Aletleri,
Raks Elektronik,
Sabah Pazarlama,
Sabah Yayıncılık,
Santral Holding,
Sevgi Hastanesi,
Sezginler Gıda,
Sifaş İplik,
Simtel Ticaret,
Söksa,
Sun Elektronik,
Tam Sigorta,
Toprak Kağıt,
Toprakbank,
Tunca Tekstil,
UKİ Konfeksiyon,
Ünal Tarım
Yaşarbank

Devlet tasarrufa başlamadan hiçbir enflasyonla mücadele programı başarıya ulaşamaz - sıradakiler??

uzun vade yatalım mı??? - değişir

Liste..... +

#MEKAG MEKA Beton Santralleri Halka Arz Başvuruları Yarın Başlıyor!

Başvuru için;
Tarih : 5-6 Ekim
Saat : 10.30-13.00

canım tüpraş canım gesan beni çok mutlu etti bu hafta.. adgyo da nanay oldu. baya zararımız var üf.
Gesan yeni iş ilişkisi diye KAP attı, ona rağmen 3 gündür kesintisiz düşüyor. 2 defa devre kesti. İştiraki olan firma kendisini geçecek neredeyse. İnsanın sabrıyla böyle oynayan bir de SMARTG var. Bakalım nereye varacak. Enerjide yükselmeyen bu ikisi kaldı neredeyse.

Gesan yeni iş ilişkisi diye KAP attı, ona rağmen 3 gündür kesintisiz düşüyor. 2 defa devre kesti. İştiraki olan firma kendisini geçecek neredeyse. İnsanın sabrıyla böyle oynayan bir de SMARTG var. Bakalım nereye varacak. Enerjide yükselmeyen bu ikisi kaldı neredeyse.
Gesan 110lara cikti ama hafif dususunu bugunku dususle iyice taclandirdi. Ben cikmadim hala. Suan cikmayi da dusunmuyorum. Zaten istiraki olan europower kendisinin 2 kati:d bir sekilde yukselecektir. Bekliyoruz.

Gesan 110lara cikti ama hafif dususunu bugunku dususle iyice taclandirdi. Ben cikmadim hala. Suan cikmayi da dusunmuyorum. Zaten istiraki olan europower kendisinin 2 kati:d bir sekilde yukselecektir. Bekliyoruz.
Ya tüm haberler ve gelişmeleri olumlu gördüm. Böbreğini sat gir gibi bir düşünceye girdim. Ama neyse dedim, böbrek kalsın şimdilik, bir şeyler ateşledim. Beklemedeyim bakalım : dd

Piyasadaki para bolluğu artık suyunu çekti ve Borsa da normal seyrine döner yakında. Önceki akıl almaz ve mantığa sığmaz çıkışları artık beklemeyin. Sağlamcı olmaya başlayın.

#VESTL Piyasa Değeri: 828 milyon $

#REEDR Piyasa Değeri: 822 milyon $

Fıkra bu kadar.

Geri