Sade
Elmas Üye
- Web sitesi
- www.youtube.com
E bebek ve gıpta yida belki bozarim yani satarım..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
temettü olayında al çık yapılmaz zaten. o hisse temettü verdikçe onlarla o hisseye ekleme yaparsın. temettü emekliliğini biraz araştır. uygulayanların yıllardır paylaştığı veriler var.Bu temettü olayı biraz saçma geldi bana yani al çık yapmak. Çünkü temettünü alıyorsun ama hissen de o kadar düşüyor. Ne karı var aynı hisseye yatırım yapmaya devam etmeyeceksen tabi
İşte biraz baktım dediğin gibi gelen temettü ile hisseye ekleme yapılması doğru yol olantemettü olayında al çık yapılmaz zaten. o hisse temettü verdikçe onlarla o hisseye ekleme yaparsın. temettü emekliliğini biraz araştır. uygulayanların yıllardır paylaştığı veriler var.
Ya hayır ya o kadar da kısa değil :d Dağıtımdan ne kadar süre sonra yükselişe geçmesi bekleniyor benim merak ettiğim oyduAynen @Sirius 1 gün önce al 1 gün sonra temettünü al çık hahahah
Tüpraş mesala 3 ay süründürmüştü .)Ya hayır ya o kadar da kısa değil :d Dağıtımdan ne kadar süre sonra yükselişe geçmesi bekleniyor benim merak ettiğim oydu
Fiyatı baya çıktıTarkim ile vedalaştık ilk vedalaşmam..
Biraz üzülmedim değil..
Acv o tüpraşın anca düşüyor sjsjTüpraş mesala 3 ay süründürmüştü .)
neden mesela açsana biraz pomak abiTarkim aldim geçen perşembe ve pazartesi sattım. Kalanlar ayvayı yedi
Tedbirler arttıneden mesela açsana biraz pomak abi=)
Ayvayı yediniz nerden baksan 100-200tl kardan zarar hahahahneden mesela açsana biraz pomak abi=)
Reederde bi salladı kendini..canım tüpraş canım gesan beni çok mutlu etti bu hafta.. adgyo da nanay oldu. baya zararımız var üf.