Haber Halka Arza Açılacak Şirketler (Genel)

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Tarkim harika bir firma, yeni sdt ama düzeltmesini bekleyin bozunca… ya da beklemeyin siz bilirsiniz .d

Çanlar TARKİM için çalmaya başlıyor. Bundan sonrası risk barındırıyor.

1 - TARKİM için “emir tedbir paketi” uygulaması geldi.

Meali : gün içinde girdiğiniz emir iptal edilmeyecek yada düzenleme yapamayacaksınız.

2 - Daha önce brüt takas uygulaması da gelmişti.

Meali : gün içinde aldığınız lotu aynı gün satamayacaksınız.

Bu temettü olayı biraz saçma geldi bana yani al çık yapmak. Çünkü temettünü alıyorsun ama hissen de o kadar düşüyor. Ne karı var aynı hisseye yatırım yapmaya devam etmeyeceksen tabi

Bu temettü olayı biraz saçma geldi bana yani al çık yapmak. Çünkü temettünü alıyorsun ama hissen de o kadar düşüyor. Ne karı var aynı hisseye yatırım yapmaya devam etmeyeceksen tabi
temettü olayında al çık yapılmaz zaten. o hisse temettü verdikçe onlarla o hisseye ekleme yaparsın. temettü emekliliğini biraz araştır. uygulayanların yıllardır paylaştığı veriler var.

temettü olayında al çık yapılmaz zaten. o hisse temettü verdikçe onlarla o hisseye ekleme yaparsın. temettü emekliliğini biraz araştır. uygulayanların yıllardır paylaştığı veriler var.
İşte biraz baktım dediğin gibi gelen temettü ile hisseye ekleme yapılması doğru yol olan
Başka bir olayı yoksa benim gibi tezcanlılara gelmez o iş sjsj

Ben bugün sattım Tarkim’i. Yeter yani, %213 kar. Allah bin bereket versin : d
Tedbirler de gelmeye başladı zaten, cumayı görür mü bilemem.

Demin Ekşi'de bir yorum görünce bakayım dedim #EBEBK Show Haber'e düşen ünlü gibi olmuş.... "O hissenin son hali görenleri....."

Geri