Psinoza
Bronz Üye
yıllar evvel atıştığı biri yazmıştı galiba ya, izmirli ibrahim diye, komik gelmişti.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yıllar evvel atıştığı biri yazmıştı galiba ya, izmirli ibrahim diye, komik gelmişti.
Engelleyebilirsin, forumda yorum yazmak için senden izin alacak değilim.konu mizah ve lefty yine iki sayfa görüş bildiriyor.
terso yapmana gerek yok takılıyordum.Engelleyebilirsin, forumda yorum yazmak için senden izin alacak değilim.
Danışmanlık ücreti adı altında ben HHA ye bi makas ya da şikayetin boyutuna göre öpücük falan verebilirim…Konu mizahi olsa da kısaca bir görüş eklemek isterim.
Forumda üye çokluğundan çok daha önemli olan, üyelerin güvenli bir ortamda ve nitelikli üyeler ile bir arada olmasıdır.
Biliyorsunuz ki son yıllarda sanal suç oranında artış var ve forum yönetimde iki hukukçunun yer alması bu açıdan büyük önem taşıyor. Üyelerin herhangi bir hukuki sorun ile karşılaşmaları halinde, kendilerini çaresiz hissedip forumu bırakmak yerine başvurabilecekleri kişiler var.
Bu sebeple @HosgeldinHarunAbi nin forum yönetimde olması, iş yoğunluğundan vakit bulup da foruma zaman ayırabilmesi büyük bir şanstır. Yorumum beni kırmayıp yönetime dahil olan @Lawyer için de geçerli.
Yüzlerce konu açıp yüzlerce üye bulabilirsiniz ancak üyeler için güvenli bir ortam oluşturmak, bu saydıklarımdan çok daha önemlidir.
sokak lambası gibisin…. kıskanıyorum….Danışmanlık ücreti adı altında ben HHA ye bi makas ya da şikayetin boyutuna göre öpücük falan verebilirim…
Sizin aranızda Galatasaraylı dayanışması var, neyse ki ben de Fenerbahçeli olsam da en önemli ortak noktamız Kılıçdaroğlu.Danışmanlık ücreti adı altında ben HHA ye bi makas ya da şikayetin boyutuna göre öpücük falan verebilirim…
EVLENDİLER..........bu arada hha'nın arpes ile birlikte forumların ayrık otuyken nasıl papatyası haline geldiğini bir ara konuşalım. sistemi mi dönüştürdü yoksa sistemin adamına mı dönüştü...
Demek ki evlilikte keramet var… hha hemen bize aşiret paket ayır.EVLENDİLER..........
edit: birbirleriyle değil....... ayrı ayrı.ldkfj
Sistemi değiştirdik. Sosyalist devrimi icra ettik…bu arada hha'nın arpes ile birlikte forumların ayrık otuyken nasıl papatyası haline geldiğini bir ara konuşalım. sistemi mi dönüştürdü yoksa sistemin adamına mı dönüştü...