Halk Oylaması

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü

Hoşgeldinharunabi yönetimde kalmaya devam etmeli mi?

• Evet, çalıyor ama çalışıyor abi.

Kullanılan: 5 38.5%
  • Hayır, yüzük edebiyatı yapmasın defolsun gitsin.

Kullanılan: 2 15.4%
  • Kumarcı karısı Cimbom

Kullanılan: 6 46.2%

• Kullanılan toplam oy
    13
Yılın enleri konusundaki tutumunu hiç beğenmedim şahsen....
Hiç heyecanlı bir sene olarak geçmedi... Eskiden adamlar eski manitalarını bile foruma getirtip oy verdirtiyordu....
O heyecanı göremedik....
Ama bunun dışında iyi naptı ki başka duhan banlandı o da haketmişti küfürdü......

Yılın enleri konusundaki tutumunu hiç beğenmedim şahsen....
Hiç heyecanlı bir sene olarak geçmedi... Eskiden adamlar eski manitalarını bile foruma getirtip oy verdirtiyordu....
O heyecanı göremedik....
Ama bunun dışında iyi naptı ki başka duhan banlandı o da haketmişti küfürdü......
Onurcanda banlandı aze :d

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Çok eskiden beri nickini bildiğim biri.Tavri ve yorum tarzı gördüğüm kadarıyla güzel.Samimi bulduğum insanlar arasında.Bence buraya da yakışmış:emoji_ok_hand:

Ekli dosyayı görüntüle 106868

Var bir idolümüz.

Tanrı dağı kadar X , Hira dağı kadar Emre.

Acaba Emre’nin zerresi kadar bu foruma katkın oldu mu?

Hayatın boyunca sıfırdan bir proje gelistirip 10 seneden fazla yasattigin, binlerce insani toplayıp kahırlarını çektigin, küfür hakaret yedigin herhangi bir forum veya site projen varmı? (Sosyal hayatınla ilgilenmiyorum)

Bırakılan online kullanıcı sayısının üstüne birsey koyabildin mi? Yonetici olarak herhangi bir proje gelistirdin mi? 1’i 2 yaptin mi, yoksa hazirdan mi yedin.

Bizim tonlarca hatamız olmustur, ben hepsini kabul ediyorum. Tas ustune tas koyun, toplum yararina biseyler yapin, (mesela biz LÖSEV yararına bir yarisma düzenledik, linki aradım bulamadim kaldirilmis sanirim) 3 senedir bir tane böyle bir organizasyonun icinde oldun mu?

Mesela sana ufak bir örnek olsun, suan bu forumun sahibi 14 sene once baska bir platformda yanimizda moderator olarak yoneticiydi. (Suan masallah hepimizi gecti) acaba 1 tane dahi insan yetistirdin mi? Bir kisi dahi senden biseyler ogrenip bu konularda tecrubelerini baskalarina aktardimi?

Ainesi istir kisinin, lafa bakilmaz. Benim adimi nickimi agzina alip kendi aklinca dalga gececeksen bizim yaptigimizin onda birini yap oyle karsimiza gel.

Son düzenleme:
Eskilere gittim x yazınca )

bi insan hiç mi değişmez ya. ln x sen harunabi’nin tırnağı kadar olabilseydin şu an zaten forum çok farklı olurdu. sizin saçmalıklarınız yüzünüzden kimse kalmadı forumda. siz bize dua edin yüzsüzüz de giriyoruz hala…. he bi de siz yoksunuz. değilse şuradaki üyelerin de %70 i kalmaz.

Acaba Emre’nin zerresi kadar bu foruma katkın oldu mu?

Hayatın boyunca sıfırdan bir proje gelistirip 10 seneden fazla yasattigin, binlerce insani toplayıp kahırlarını çektigin, küfür hakaret yedigin herhangi bir forum veya site projen varmı? (Sosyal hayatınla ilgilenmiyorum)

Bırakılan online kullanıcı sayısının üstüne birsey koyabildin mi? Yonetici olarak herhangi bir proje gelistirdin mi? 1’i 2 yaptin mi, yoksa hazirdan mi yedin.

Bizim tonlarca hatamız olmustur, ben hepsini kabul ediyorum. Tas ustune tas koyun, toplum yararina biseyler yapin, (mesela biz LÖSEV yararına bir yarisma düzenledik, linki aradım bulamadim kaldirilmis sanirim) 3 senedir bir tane böyle bir organizasyonun icinde oldun mu?

Ainesi istir kisinin, lafa bakilmaz. Benim adimi nickimi agzina alip kendi aklinca dalga gececeksen bizim yaptigimizin onda birini yap oyle karsimiza gel.
Fazla gerildin, bu kadar gerilecek bir şey yok. Dümdüz mizah yapıyoruz burda, herkes farkında zaten. Gülüyoruz. Herkes gülüyor.

Seni tanımıyorum bile, senin döneminde forumu bıraktım ben tavrından kaynaklı. Herkesi banlıyordun, sürekli bir atar hali.

Yoksa yaptıkların umrumda değil. Muhakkak kendince iyi şeyler yapmışsındır. Muhakkak ki kendince ben de kötüyümdür.

Ama iyi ki yazdın. Tekrar kendi gerekçelerimde haklı olduğumu fark ettim. Geldin konuya tüm tadı kaçırdın. Yine mizahtan anlamayan bir tavır, yine atar. Yine “ben ben ben” dili.

Lütfen germeyiniz burayı da gülüp eğleniyoruz şurda şiirler, capsler.

Fazla gerildin, bu kadar gerilecek bir şey yok. Dümdüz mizah yapıyoruz burda, herkes farkında zaten. Gülüyoruz. Herkes gülüyor.

Seni tanımıyorum bile, senin döneminde forumu bıraktım ben tavrından kaynaklı. Herkesi banlıyordun, sürekli bir atar hali.

Yoksa yaptıkların umrumda değil. Muhakkak kendince iyi şeyler yapmışsındır. Muhakkak ki kendince ben de kötüyümdür.

Ama iyi ki yazdın. Tekrar kendi gerekçelerimde haklı olduğumu fark ettim. Geldin konuya tüm tadı kaçırdın. Yine mizahtan anlamayan bir tavır, yine atar. Yine “ben ben ben” dili.

Lütfen germeyiniz burayı da gülüp eğleniyoruz şurda şiirler, capsler.
Şakaysa sorun yok hocam, saka oldugunu artik biliyorum bundan sonra 24 saat nickimi yazabilirsin. Kendi gucu yettiğince emek veren insanlarin emeklerine karsi bir hassasiyetim var, aciklaman icin teşekkürler, iyi eglenceler.

X’in banlanıp açıklamasına mağarana dön yazılması yok mu? Var bir hayalimiz…

X bu da espri bak alınıp kızma sakın. Kızılacak bişey olsa sen zamanında böyle bişey yapmazdın.
Oha bu çok ayıp ln yapıldı mı cidden böyle bişi agdgfgh

Şakaysa sorun yok hocam, saka oldugunu artik biliyorum bundan sonra 24 saat nickimi yazabilirsin. Kendi gucu yettiğince emek veren insanlarin emeklerine karsi bir hassasiyetim var, aciklaman icin teşekkürler, iyi eglenceler.
O zaman sana diss atıcam, madem buralar gerildi xd (ŞAKA AMA DİSS ATABİLİRİM O DA ŞAKA BAK PEŞİN SÖYLÜYORUM)

Geri