Halk Oylaması

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü

Hoşgeldinharunabi yönetimde kalmaya devam etmeli mi?

• Evet, çalıyor ama çalışıyor abi.

Kullanılan: 5 38.5%
  • Hayır, yüzük edebiyatı yapmasın defolsun gitsin.

Kullanılan: 2 15.4%
  • Kumarcı karısı Cimbom

Kullanılan: 6 46.2%

• Kullanılan toplam oy
    13
Konu mizahi olsa da kısaca bir görüş eklemek isterim.

Forumda üye çokluğundan çok daha önemli olan, üyelerin güvenli bir ortamda ve nitelikli üyeler ile bir arada olmasıdır.

Biliyorsunuz ki son yıllarda sanal suç oranında artış var ve forum yönetimde iki hukukçunun yer alması bu açıdan büyük önem taşıyor. Üyelerin herhangi bir hukuki sorun ile karşılaşmaları halinde, kendilerini çaresiz hissedip forumu bırakmak yerine başvurabilecekleri kişiler var.

Bu sebeple @HosgeldinHarunAbi nin forum yönetimde olması, iş yoğunluğundan vakit bulup da foruma zaman ayırabilmesi büyük bir şanstır. Yorumum beni kırmayıp yönetime dahil olan @Lawyer için de geçerli.

Yüzlerce konu açıp yüzlerce üye bulabilirsiniz ancak üyeler için güvenli bir ortam oluşturmak, bu saydıklarımdan çok daha önemlidir.

Lefty anne gibi sanki uzakta olsa bile bizim güvenliğimizi düşünüyor ve ince ince işlemiş düşünmüş böyle güzel bir insani tanimak ne kadar hoş gerçekten.

Arkadaşlar suç işleme olasılığınız çok düşüktür, ama bu ülkede her gün bir deprem oluyor. Avukatın danışmanlık ücreti vardır, benim yoktur.
Manipülasyon yapanları forumdan uzaklaştıracagım artık akşamları papatya çayı icmenize gerek kalmayacak
Mavi Beyaz Kurumsal Belediye Başkan Adayı Kampanya Afiş_20250226_105535_0000.png

Konu mizahi olsa da kısaca bir görüş eklemek isterim.

Forumda üye çokluğundan çok daha önemli olan, üyelerin güvenli bir ortamda ve nitelikli üyeler ile bir arada olmasıdır.

Biliyorsunuz ki son yıllarda sanal suç oranında artış var ve forum yönetimde iki hukukçunun yer alması bu açıdan büyük önem taşıyor. Üyelerin herhangi bir hukuki sorun ile karşılaşmaları halinde, kendilerini çaresiz hissedip forumu bırakmak yerine başvurabilecekleri kişiler var.

Bu sebeple @HosgeldinHarunAbi nin forum yönetimde olması, iş yoğunluğundan vakit bulup da foruma zaman ayırabilmesi büyük bir şanstır. Yorumum beni kırmayıp yönetime dahil olan @Lawyer için de geçerli.

Yüzlerce konu açıp yüzlerce üye bulabilirsiniz ancak üyeler için güvenli bir ortam oluşturmak, bu saydıklarımdan çok daha önemlidir.
Danışmanlık ücreti adı altında ben HHA ye bi makas ya da şikayetin boyutuna göre öpücük falan verebilirim…

Danışmanlık ücreti adı altında ben HHA ye bi makas ya da şikayetin boyutuna göre öpücük falan verebilirim…
Sizin aranızda Galatasaraylı dayanışması var, neyse ki ben de Fenerbahçeli olsam da en önemli ortak noktamız Kılıçdaroğlu.:)

1655305483390-adalet.jpg

x ile çok didişirdik ve yönetimini çok eleştirirdim ama bir konuda hakkını yiyemem, bazen komik cevaplar veriyordu. adama tamamen iyi niyetle neyin nasıl olması gerektiğine ve önceki forumlarda nasıl olduğuna dair 10 sayfa yazı yazıyorduk, cevaben "teşekkür ederiz eğer uzmanlığına ihtiyaç duyarsak sana ulaşırız" diyordu djdhk. hayatta bazen neye ihtiyacın olduğunu bilemezsin iks... tamamen şakadan ibaret olan şeyleri ciddiye alıp ortalığı kana bulama huyun da içten içe güldürürdü şakasız dkfh.

bu arada hha'nın arpes ile birlikte forumların ayrık otuyken nasıl papatyası haline geldiğini bir ara konuşalım. sistemi mi dönüştürdü yoksa sistemin adamına mı dönüştü...

bu arada hha'nın arpes ile birlikte forumların ayrık otuyken nasıl papatyası haline geldiğini bir ara konuşalım. sistemi mi dönüştürdü yoksa sistemin adamına mı dönüştü...
EVLENDİLER..........

edit: birbirleriyle değil....... ayrı ayrı.ldkfj

@No Mercy hesabın Onurcan tarafından çalındıysa üç defa sağ gözünü kırp

Geri