Güzel kadın mı? Zeki kadın mı?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Güzellik önemlidir. Köylü kurnazı olmasın da zeki olabilir o mühim değil.

Zeka ile güzelliği terazinin iki tarafına koymak ve kıyas yapmak da ayrıca zekasızlıktır

Güzel olduğu kadar zeki olanından.

Güzel olsun zeka çabuk yorar adamı .

ikisi de olmuyor mu? bu ne ayrimcilik?
kadinlar bence isyan cikarmalisiniz ;p

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir kadın olarak artık bu saçma sapan algilarinizdan bana gina geldi.
Yetti kadınları kategorize ettiğiniz.
Şunu "akli çalışan/kullanan" sevgili kadınlarımız için buraya bırakıyorum.

Güzel olmak zorunda değilsin. Kimseye güzellik borcun yok. Ne erkek arkadaşına / kocana / partnerine, ne iş arkadaşlarına, özellikle de sokaktaki rastgele adamlara. Annene borçlu değilsin, çocuklarına borçlu değilsin, topluma borçlu değilsin. Güzellik, “kadın” denilen bir alanı kapladığın için ödediğin kira değil.
Diana Vreeland

Bunun dışında hayatına yön veren kendi ayakları üstünde duran ve kimseye boyun egmeyip her işini kendisi yapabilen cümle kurabilen varlığını ana babası dışında hiç bir nedene baglamamislar hepinizi öperim.

güzel ve zekiyim ayrıca genç, eğitimli kültürlü olmak gibi bir sürü ek özelliklere sahibim :ppp benimle evlenecek misin :ppp avcunu yalarsın şimdi defol git :ppppp

Zeka ile güzelliği terazinin iki tarafına koymak ve kıyas yapmak da ayrıca zekasızlıktır

Değildir bence.

Güzelliğin erkek dünyasında bir zafiyet olmasından kaynaklı, kadın, güzellik ile elde ettiklerini ve edebileceklerini gördüğü andan itibaren zeka gelişimine önem vermez. Güzel olanın zeki olması oldukça düşük bir ihtimaldir.

Güzellik gibi kolaylaştırıcı vasıflara sahip olmayanlar ise farklı özellikleri geliştirmek durumundadır. Dengeleme veya compensation olarak ifade edilebilir. Aynı şekilde, zeka gelişiminde veya beceri gelişiminde eksik kalanların, estetik operasyonlar, bol makyaj ve kusursuz güzelliğin sırlarıyla aynı yönelime sahip olduğu görülebilir.

Gelişim odağınıza güçlü yönünüzü koymanız, gelişimin ve başarmanın daha kolay olmasını sağlar.

Görsel iletişimin farklı algılanmasından kaynaklanan bazı bilişsel hatalar, ARGE'yi üstlenmesi gereken mühendislerin spor salonlarında şişmekle meşgul olmasına sebep olmuştur. Ayrı konu. Bu da bilişsel düzeyin düşük olduğu bireylerde yoğunlukla görülür.

Güzellik-zeka parametresi bunu doğrular. Aksi çalışmaların çoğunda güzellik ölçütü komiktir. Bunun gibi:

Nobel ödülü alan kişiler üzerinde de yapılan benzer bir araştırmada, bu kişilerin büyük kısmının çok şişman ya da çok kısa insanlar olmadıkları görülmüştür.

Sosyal bilimlerin yapısı göz önünde bulundurulmalı ve genelde karşılaşılan durumun doğru kabul edildiği unutulmamalı. Sanatçıların en entelektüelleri, sanat dünyasının belki de en çirkinleridir.

06.jpg

Sanırım tam toparlayamadım ama çok ilişkili.

Güzellik gelip gecici cirkin olsun calısan ve zeki olsun sonucda hepsinde aynı sey var güzel olanlarda aldatılıyor 2 cocukdan sonra hepsi aynı oluyor güzellik onemsiz

ordan bi zeki
şordan bi güzel
cık
sevmedim

Geri