Güzel kadın mı? Zeki kadın mı?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
benim tercihim zeki kadından yana
güzellik görecelidir hem. güzelliği konusunda waooow diye yorum yaptığım çoğu kadın için arkadaşlarım tarafından linç yediğim de oldu.
rafine zevkleri olan biri olmak çok zor ve yorucu olabiliyor bazen.

benim tercihim zeki kadından yana
güzellik görecelidir hem. güzelliği konusunda waooow diye yorum yaptığım çoğu kadın için arkadaşlarım tarafından linç yediğim de oldu.
rafine zevkleri olan biri olmak çok zor ve yorucu olabiliyor bazen.
Halaaaaa mı evli , cocuklu ve kayinpeder olacak yaştasın:D

Fazla guzel olmayan kadin √

( X ) Guzel kadinin elinde hep bir kozu vardir. Guzel oldugunuda 50.000 kez yuzune soyleyip pohpohlamislarsa fitili yakilmis bir bombaya doner. Hic bir yola gelmez. Neden? Cunku kozu vardir guzeldir. Size surekli bir seyleri mukafat olarak "verecegini" soyler.

Yeteri kadar zeki kadin √

( X ) Zeki kadin da ayri bir derttir. Ask mesk islerine fazla tamah etmez. Romantizm onun icin kulfettir. Zeki oldugu icin aptal erkek ona gore aksiyon alamaz ve bir sure sonra "bana mecbur olan birini ben ne yapayim" der ve kafa utuler. Ona bir sey katamaz. Cunku o herseyi zaten biliyordur.
Sosyallesebilirsiniz mesela...
Size cok sey katar , ama flortoz yada cinsel seyleri cok beklememelisiniz.

Son düzenleme:
Fazla guzel olmayan kadin √

( X ) Guzel kadinin elinde hep bir kozu vardir. Guzel oldugunuda 50.000 kez yuzune soyleyip pohpohlamislarsa fitili yakilmis bir bombaya doner. Hic bir yola gelmez. Neden? Cunku guzeldir. Size surekli bir seyleri mukafat olarak verecegini soyler.

Yeteri kadar zeki kadin √

( X ) Zeki kadin da ayri bir derttir. Ask mesk islerine fazla tamah etmez. Romantizm onun icin kulfettir. Zeki oldugu icin aptal erkek ona gore aksiyon alamaz ve bir sure sonra "bana mecbur olan birini ben ne yapayim" der ve kafa utuler. Ona bir sey katamaz. Cunku o herseyi zaten biliyordur.
Sosyallesebilirsiniz mesela...
Size cok sey katar , ama flortoz yada cinsel seyleri cok beklememelisiniz.
Yazdıklarının evde eşinin okuma ihtimaline binaen aleyhine delil olacağını bildiğin için çok siyasi bir cevap yazmışsın gibi hissettim. Yoksa çok keskin cevaplar yazan biri olman hasebiyle okurken tebessüm ettim :D

Yazdıklarının evde eşinin okuma ihtimaline binaen aleyhine delil olacağını bildiğin için çok siyasi bir cevap yazmışsın gibi hissettim. Yoksa çok keskin cevaplar yazan biri olman hasebiyle okurken tebessüm ettim :D
4 sene evvel daha overdose haliyle bir yazim vardi bu guzel kadin mi zeki kadin mi mevzusuna fakat...
Gerek forum ici federallerin ahlaksiz kelamlar ile ilgili merceginde olmam ve her an post'un kaldirilmasi veya banlanmam soz konusu olmasi...

Gerek hatunun yakin markajinda olmam;

Yazilarimi cikmaza sokarak daha agdali aciklamalar yapmak zorunda birakiyor ajshhdhdhhd

Güzelliğinin farkında olan zeki kadın derim.

Güzellik geçici ama zeka kalıcı. Zeki kadın tercihimdir.

Geri