Güzel kadın mı? Zeki kadın mı?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma

Güzellik/ yakışıklılık insanın kendi elinde olan bir şey değildir. Bakımlı olup olmama dersen bunu anlarım. Ancak tip yaratanın sana takdir ettiğidir. Eksikliği kişide göremezsin.
Bakya hemen tribünlere oynama çabaları hemen böyle şuku alma çabaları sinir oluyorum sizin gibi insanları görünce ya.. ben ne yazıyorum kadın benim yazımdan ne anlam çıkarıyor. Ben güzellik falan belirtmedim zaten. Gerçi şimdi bunu dedim diye " bayım güzellik mi zekilik mi konusunu tartışıyoruz" diceksin.. Her neyse. Ben hiç bakımlı olmasına rağmen çirkin biri görmedim arkadaş. Yok neymiş Allah vergisi diye tutturmuşsunuz bişey sürekli ondan bahsediyosunuz. Hemen çamura yatıyosunuz yani.. Bakımlı ol çirkin olmassın, tipsiz olmassın.. Yakışıklı veya güzel olursun. boşuna denmemiş: çirkin kadın yok bakımsız kadın var diye.. zaten ayda yılda bir giriyorum foruma bide karşılaştığım tiplere bak ...

Bakya hemen tribünlere oynama çabaları hemen böyle şuku alma çabaları sinir oluyorum sizin gibi insanları görünce ya.. Ulan ben ne yazıyorum kadın benim yazımdan ne anlam çıkarıyor. Ben güzellik falan belirtmedim zaten. Gerçi şimdi bunu dedim diye " bayım güzellik mi zekilik mi konusunu tartışıyoruz" diceksin.. Her neyse. Ben hiç bakımlı olmasına rağmen çirkin biri görmedim arkadaş. Yok neymiş Allah vergisi diye tutturmuşsunuz bişey sürekli ondan bahsediyosunuz. Hemen çamura yatıyosunuz yani.. Bakımlı ol çirkin olmassın, tipsiz olmassın.. Yakışıklı veya güzel olursun. boşuna denmemiş: çirkin kadın yok bakımsız kadın var diye.. lan zaten ayda yılda bir giriyorum foruma bide karşılaştığım tiplere bak ...

Bu ne atar şimdi?
Ne dedi kız? Yorumunda ne anladın ki böyle saçma sapan yorumda bulunmuşsun.
Hiç yakıştıramadım sana gerçekten.
Biraz düzgün konuş, kendine azıcık çeki düzen ver.
Tartışılacak tek bir şey bile dememiş kız. SaldırMışsın maşallah.

Bazı ince ayrıntıları herkes göremez herkes anlayamaz sizden anlamanızı beklemiyordum zaten o yüzden lafım yok size..

Kadın dediğin zeki olacak aptal değil.
Güzellik mi? Göreceli bir kavram neye göre güzel?
Güzel olupta salak olan çok.

Bazı ince ayrıntıları herkes göremez herkes anlayamaz sizden anlamanızı beklemiyordum zaten o yüzden lafım yok size..

Aa pardon beyefendi bizler sen kadar zeki değiliz.
:)
Çocuk çocuk hareketler. Neyse. Bak sen keyfine ama sana şunu söylemek istiyorum, başkalarının taklitini yapma, cool olmaya çalışma yapamıyorsun..
Neyse iyi akşamlar sana.

Bakya hemen tribünlere oynama çabaları hemen böyle şuku alma çabaları sinir oluyorum sizin gibi insanları görünce ya.. Ulan ben ne yazıyorum kadın benim yazımdan ne anlam çıkarıyor. Ben güzellik falan belirtmedim zaten. Gerçi şimdi bunu dedim diye " bayım güzellik mi zekilik mi konusunu tartışıyoruz" diceksin.. Her neyse. Ben hiç bakımlı olmasına rağmen çirkin biri görmedim arkadaş. Yok neymiş Allah vergisi diye tutturmuşsunuz bişey sürekli ondan bahsediyosunuz. Hemen çamura yatıyosunuz yani.. Bakımlı ol çirkin olmassın, tipsiz olmassın.. Yakışıklı veya güzel olursun. boşuna denmemiş: çirkin kadın yok bakımsız kadın var diye.. lan zaten ayda yılda bir giriyorum foruma bide karşılaştığım tiplere bak ...

İkiside olmalı bir kadında. Birisi eksik olursa o kadından pek hayır gelmez.

Tartışma sorusuyla ilgili yaptığın bu yorumda güzellik ve zekadan biri eksik olursa o kadından pek hayır gelmeyeceğini söylemişsin. Ben de yorumuna cevap olarak (ki cevap verme nedenim ;bu bir tartışma konusudur, fikir ayrlıkları olabilir. Senin düşüncelerin bana, benimkiler sana farklı gelebilir, tartışma konusu olduğu için birbirimize fikir ayrılıklarımızı söyleyebiliriz. Forumda başka bir konuda kimsenin fikirlerine kolay kolay cevap verip yorum yazmam zaten, herkesin düşüncesi kendinedir.

Yukarıda alıntı yaptığım uzun paragrafında tribünlere oynama çabaları ,sinir oluyorum sizin gibi insanları ,ben ne yazıyorum kadın benim yazımdan ne anlam çıkarıyor, lan zaten ayda yılda bir giriyorum foruma bide karşılaştığım tiplere bak ... cümlelerini konuyla alakasız olduğu için (cevap hakkı doğmasına rağmen) yanıtsız bırakıyorum.

Gelelim konuya; bahsi geçen 'Güzellik' kavramının bakımla bir alakası yok. Eğer öyle olsaydı konu bakımlı kadın mı, zeki kadın mı ? diye açılırdı. Senin güzellik tanımın bakımlı kadınla eşdeğer olabilir. O zaman benim yorumuma ben bunu kast ediyorum diyerek cevap verebilirdin. Tartışma adabı budur. Fikirlerimin arkasındayım ; İnsanın dış görünüşü elinde olan bir şey değil, Allah 'ın takdir ettiğidir. Yani insanın elinde ol(a)mayan birşeyle ilgili ona hayır gelmez diyemezsin. Yalnızca bakımlı olmak insanın elindedir.

Güzel kadınlar gerizekalı mı :icon_olmaz:

Erkekler için ikiside tehlikelidir :) Hele bir de bir kadın hem güzel hem zeki ise o kadın erkekler için dünyanın en tehlikeli canlısıdır :)

Şu günlerde çoğunluğun düşündüğüne göre, bir bayanın zekasını belli edebilmesi için güzelliğinin de olması gerekiyormuş. Çok acı şekilde öğrendim.

Cinsiyetini bilmem de bi insan zeki olacak.

Ben erkekler adına konuşayım. :p Güzel olsun, fiziği güzel olsun, Adriana Lima'ya benzesin, kolay kandırılır, aldatılmaya müsait hatun isterler. Bazen istisnalar çıkabilir; ama istisnalar kaideyi bozmaz.

İki özelliğide barındıran hatun bulanlar kaçırmasın bence :p

Zekası güzel olan kadın.

güzel ve aptal istiyorum ben ortaya bi de salata pls.

Erkekler gördüklerine, kadınlar duyduklarına inanırlar bundan ötürüdür ki; kadınlar makyaj yapar, erkekler yalan söyler....
Akıllı olmak çok ta işe yaramıyor bu anlamda..
Ayrıca insan güzel sevmez, sevdiğini güzel bulur...

Bence her ikisinide isderler :) Fizik boy pos yaksın geçirsin.

Güzel kadınlar ömrü uzatır demişti bi' filozof ama aptalla da ömür geçmez. Oradan ortaya karışık alabilir miyim?

Geri