Güzel kadın mı? Zeki kadın mı?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma

Erkekler önce hep dış güzelliğe bakarlar. Çok güzel bi kadın kendisiyle olsun isterler, ama bir kadına bakıp aa bu çok zekiymiş diye onunla olmak istemezler. Öncelik verdikleri herzaman dış güzelliktir. Zeka elbette önemli ama sizin için bence alt sıralarda..Anladığım bu :)

Güzel Anlamışsın. Ama Bayanların da farkı yoktur bu konu da, sizin de yakışıklı erkek olsun Düşünceleriniz fazladır.

Adriana.Lima-Marko.Jaric.jpg
:S

ya şimdi dışarıda bir kıza baktığın zaman aa ne kadar zekiymiş dur gidip şuna yazılayım demezsin zeki kadınlar genelde yalnız olurlar yine bize güzeller kalıyor o da işte tutarsa :D

Aslında anlamadığınız tek nokta AŞK'tır. Yakışıklı olur ama bir sohbete başlar, gözünde değeri kalmaz. Sohbet etmeyi bile bilmiyor adam. Çirkin olur, ama sempatiktir, espirili, konuşmayı bilen.. zaten bir insan karşıda ki kişiyi tipi için sevmez.. sevmemeli. Çirkin insan yoktur , sadece biraz bakım olsun yeter.
İnsanları böyle sıfatlandırmak hiç doğru değil.

Kadınlarda aynı şekilde. Benim o kadar güzel arkadaşlarım var ki, aldatıldılar, terk edildiler.. güzellik değil önemli olan. Huy, davranış falan filan.
Biraz mantıklı bakalım.
Biz ne kadar güzeliz ki, yakışıklı arıyoruz?
Siz ne kadar yakışıklısınız ki, güzel arıyorsunuz.

Mecbuna sormuşlar, leyla çok çirkin nasıl sevdin diye.
Mecnun cevap vermiş; siz bir de benim gözümle bakın, demiş.

Ben erkek olsam zeki kadın derim.
Güzellik gelip geçici.
Makyajla herşey hallolur.

İkisi bir arada olsun hem güzel olsun hem zeki.
Ben, beni tasiyabilecek bir sevgili isterim.

Ikisi birden olmaz mi ki ayse?:p
Zeki bi kadin guzel olma potansiyeli yuksek bi kadindir ayni zamanda:p

Aptal sarışın hikayesi var ya. Tüm sarışınlar alınmasın. :p Hem güzel hem. zeki kadın azınlıkta kalıyor. Zaten burda sorduğum erkekler zekiyi mi tercih eder güzeli mi? Şahsen erkekler zeki kadın sevmez. Aptal olsun, güzel olsun; kolayca aldatabileyim kandırabileyim isterler. :p

Aptal sarışın hikayesi var ya. Tüm sarışınlar alınmasın. :p Hem güzel hem. zeki kadın azınlıkta kalıyor. Zaten burda sorduğum erkekler zekiyi mi tercih eder güzeli mi? Şahsen erkekler zeki kadın sevmez. Aptal olsun, güzel olsun; kolayca aldatabileyim kandırabileyim isterler. :p

Aptal sarisin muamelesi goren fakat aptal olmayan en unlu sarisin marliyn Monroe.
Ayrica kadin varligini erkege borclu oldugunda evet aptal gibi davranabilir.
Ben bi erkekten once de vardim sonucta hayatta I tek amacim zengin bir koca bulmak degil:)
Kendimi baz alarak yazarsam ben erkek olsam karsimda ki kadinla ettigim fikir alisverislerinden cok memnun olurdum nihayetinde iki kisinin ortak bi cizgide bulusabilmesi kolay birsey degil.

Ama akli turlu sahtekarliga calisan doyumsuz kendini tatmin edememis bir beden icin kadin hep meta olarak gorulebilir. Kadinlar sadece sevilmek icindir denilebilir beden olarak estetik ruh olarak ince olsakta nihayetinde insan oldugumuz gercegi oncelikli.

Aslında anlamadığınız tek nokta AŞK'tır. Yakışıklı olur ama bir sohbete başlar, gözünde değeri kalmaz. Sohbet etmeyi bile bilmiyor adam. Çirkin olur, ama sempatiktir, espirili, konuşmayı bilen.. zaten bir insan karşıda ki kişiyi tipi için sevmez.. sevmemeli. Çirkin insan yoktur , sadece biraz bakım olsun yeter.
İnsanları böyle sıfatlandırmak hiç doğru değil.

Kadınlarda aynı şekilde. Benim o kadar güzel arkadaşlarım var ki, aldatıldılar, terk edildiler.. güzellik değil önemli olan. Huy, davranış falan filan.
Biraz mantıklı bakalım.
Biz ne kadar güzeliz ki, yakışıklı arıyoruz?
Siz ne kadar yakışıklısınız ki, güzel arıyorsunuz.

Mecbuna sormuşlar, leyla çok çirkin nasıl sevdin diye.
Mecnun cevap vermiş; siz bir de benim gözümle bakın, demiş.

cevap yazacaktım ama gerekli her şeyi yazmışsın :) bu tür muhabbetlerde aklıma hep Mecnun'un yanıtı gelir.

surete kapılan için arayışın sonu yoktur, her güzelin daha güzeli vardır çünkü. her güzel bir zaman sonra sıradanlaşılır. duygularında samimi olan insan için huy önemlidir, tevazu, vicdan, dürüstlük. güzellik, gençlik zaten baki değil; zeka da huyla, edeple tamamlanmadığında yeterli değil.

İkiside olmalı bir kadında. Birisi eksik olursa o kadından pek hayır gelmez.

ikisi birden, guzel de goreceli simdi, dunyadaki her kadin bir victoria's angel degil, bazi kadinlar vardir "aman tanrim bu kadin cok guzel, ne sterse yaparim" dedirtir bazilari vardir suratina baktikca cekici gelir, gulumsemesinde ya da bakisindan etkiler, bakimlidir. guzel olmak da goreceli ama zeka yoksa balikla konusmaya calismaktan baska bir seye benzemez

Erkek oturmasını kalkmasını bildiği sürece, konuşmasını bildiği sürece istediğini elde edebilir ama önce kendimize ne istediğimizi sorup cevabını vermemiz gerekiyor ilk etapta herkes görünüşe bakar tabi, bazen şey oluyor sanalda anlasiyorsun gülüp eğleniyorsun ama realde tutmuyor

İkiside olmalı bir kadında. Birisi eksik olursa o kadından pek hayır gelmez.

Güzellik/ yakışıklılık insanın kendi elinde olan bir şey değildir. Bakımlı olup olmama dersen bunu anlarım. Ancak tip yaratanın sana takdir ettiğidir. Eksikliği kişide göremezsin.

Yanına yakışacak kadar güzel,
Seni taşıyabilecek kadar zeki olmalı..

Nazli helal olsun, üşenmedim kalktım ayakta alkışladım yorumunu, her insanın kendine has meziyeti vardır, ne haddimize Allah'ın yarattığına bir söz söylememiz.

Geri