Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen gölge etme yeter. € lazım demi.Gurbetçi kardeşlerimizin yanındayız
Bana lazım değil, Euro ile işim yokSen gölge etme yeter. € lazım demi.
Bozduraydın yastık altındakileri. Sen kesin faiz haramdır diye yastık altında toplarsın. Senin Tayyib yalvarıyor yastık altı dövizlerinizi bozdurun diye.Bana lazım değil, Euro ile işim yok
Çok boş yapıyorsun bazen kafa kaldırmıyor yapma şunu son neresinde Tayyip diyeceksinBozduraydın yastık altındakileri. Sen kesin faiz haramdır diye yastık altında toplarsın. Senin Tayyib yalvarıyor yastık altı dövizlerinizi bozdurun diye.
Bana DDR çöktükten sonra benim 100 Alman Markını Doğu Alman markına bozdurmamı hatırlattı. 100 Alman Markı için 800 Doğu Alman markı almıştım ve harcaya harcaya bitirememiştim. 3 aile lokantaya gittik doya doya yedik, bir depo mazot aldım, Galiria Hof denen mağzada alış veriş dahi yapmıştım gene de hala param vardı.Arkadaşlar bugün 100 Euro bozdurduk ve hâlâ harcıyoruz, benimle arkadaşlık yapmak isteyen tüm gurbetçileri selamlıyorum.
Forumda bulunan gurbetçi arkadaşlar biraz pinti, onun dışında hepsini seviyoruz.
Maddi, manevi paylaşıma açık olanlar dm açık, teşekkürler.
Yalan mı iba? Yalvarmıyormu Tayyib?Çok boş yapıyorsun bazen kafa kaldırmıyor yapma şunu son neresinde Tayyip diyeceksin
Sevgili melnur bey, sizi zaten forumda sevdiğim doğrudur. Ama artık bu kamkicilik olayını ileri taşımak istiyorum ahaja. Süreyya hanımcığım 100 Euro ateşleme yapmadı, bu döngüyü kırmak senin elinde, şöyle postaneden parayı çekerken foruma fotoğraf atsam harika olmaz mı kardeşimBana DDR çöktükten sonra benim 100 Alman Markını Doğu Alman markına bozdurmamı hatırlattı. 100 Alman Markı için 800 Doğu Almsn markı almıştım ve harcaya harcaya birirememiştim. 3 aile lokantaya gittik doya doya yedik, bir depo mazot aldım, Galiria Hof denen mağzada alış veriş dahi yapmıştım gene de hala param vardı.
Caz yapma yeter, Almanya bitti bitecek sen hala Tayyip diyorsun al 2 lira düştü dolar Euro o kadar yaygara kopardıniz boşunaYalan mı iba? Yalvarmıyormu Tayyib?
Maç nasıl biter bugün?
Düşüpte sanki 5 yıl öncesine düştü. Sabah ki kura geriledi, sen ilerik7 günlere bak ne olacak, iki dakikalık geçici düşüş okunca hemen zıplıyorsun ama sonra sus pus oluyorsun, yok dıj mihraklar, biz yeni Cin'iz,...Caz yapma yeter, Almanya bitti bitecek sen hala Tayyip diyorsun al 2 lira düştü dolar Euro o kadar yaygara kopardıniz boşuna
Yahu artış olunca ortalıkta kötü senaryo yazan sizsiniz , dolar düşüşe geçince çil yavrusu gibi dağılıyorsunuz ben her zaman burdayım sen sabah attığım görsele cevap ver yüreğin yetiyorsaDüşüpte sanki 5 yıl öncesine düştü. Sabah ki kura geriledi, sen ilerik7 günlere bak ne olacak, iki dakikalık geçici düşüş okunca hemen zıplıyorsun ama sonra sus pus oluyorsun, yok dıj mihraklar, biz yeni Cin'iz,...
Kesin MB gene borç aldığı $'ları piyasaya verdi ve elini avcunu bitirdi. Bak saba söyledim yastık altındaki dövizini bozdursaydın MB bu mecburiyette olmayacaktı.
Almanya biiti bitecekse söyle gariban Suriyeli ve Afgan göçmenlere de bitik Almanya için güzelim Tayyibin ülkesini bırakıp buralara gelmeleri için o kadar rezilliği yaşamasınlar.
Evladım $ düşmüyor asla uzun vadede. Kısa vade için sebebini açıkladım ama sadece geçici düşüyor anla artık. Bak MB grafiğine görürsün canım benim hayal dünyanla yazma realiteyi gör.Yahu artış olunca ortalıkta kötü senaryo yazan sizsiniz , dolar düşüşe geçince çil yavrusu gibi dağılıyorsunuz ben her zaman burdayım sen sabah attığım görsele cevap ver yüreğin yetiyorsa