W
Elmas Üye
Gurbetciler de size bayiliyordu kepcukler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ee biz sana bayiliyoz nolmus :dGurbetciler de size bayiliyordu kepcukler
Bence bu konunun en güzel cevabı buyduGurbetciler de size bayiliyordu kepcukler
nou.... sizli bizli olarak dusundugumden degildi. genel olarak dedim aslinda. kotu bir imaj veriyo.Sadece sizi değil, bizi de kazıklıyor takılmayın buna yani. Yerli, yabancı kimi bulurlarsa...
Ben fazla ihtimal vermiyorum. Kundaklama ve daha beteri her yerde oluyor kendi anavatanlarında dahi. Tabiiki çok kötü bir durum ama it her yerde itliğini yapıyor malesef. Örnek: Maraş, 1 Mayıs 77, Çorum, Sivas, Başbağlar, Gazi olayları, Hırant Dink, Uğur Mumcu, Abdi İpekçi, Roboski, Ankara garı, Ankara Çubuk, 7 TİP'li öğrenci, Fetö tipi saldırılar ve iftiralar, ....Çok ciddi söylüyorum birgün gurbetçiler de Türkiye ye geri dönecek. Barındırmazlar gibime geliyor. Kundaklama falan Allah korusun..
Bu sanki zamanla daha çoğalacak ve artık yükses sesle Türkleri istemediklerini belirtecekler gibi geliyor. Bilemeyiz tabi inşallah olmaz.Ben fazla ihtimal vermiyorum. Kundaklama ve daha beteri her yerde oluyor kendi anavatanlarında dahi. Tabiiki çok kötü bir durum ama it her yerde itliğini yapıyor malesef. Örnek: Maraş, 1 Mayıs 77, Çorum, Sivas, Gazi olayları, Hırant Dink, Uğur Mumcu, Abdi İpekçi, Roboski, Ankara garı, Ankara Çubuk, 7 TİP'li öğrenci, Fetö tipi saldırılar ve iftiralar, ....
Yav gerçekten saymakla bitiremiyorum itlikleri.
Her zaman vardı, olacak ve bitmez ne yazıkki. Ekonomik durum ve siyasi gidişat ta tabiki büyük faktör.Bu sanki zamanla daha çoğalacak ve artık yükses sesle Türkleri istemediklerini belirtecekler gibi geliyor. Bilemeyiz tabi inşallah olmaz.
Beyaz çok giyiyorlar bir de erkekleri hep genelde Almanya nın biliyon mu diye konuşuyorlar Sjsjsjçoğu gurbetçide bi avamlık söz konusu özellikle erkeklerinde. niye böyleler anlamadım.
erkekten soğuturular.Beyaz çok giyiyorlar bir de erkekleri hep genelde Almanya nın biliyon mu diye konuşuyorlar Sjsjsj
Yo yo diye rap yapıyorlar ne güzeliGüzel rap yapıyorlar ama
Çok zevksiz sinYo yo diye rap yapıyorlar ne güzeli
Yeap.Çok zevksiz sin